Maximo Services

IBM Affärskonsulttjänster (GBS) är den ledande implementerins partnern för Maximo tjänster globalt. GBS kan erbjuda Maximo kunder tryggheten och säkerheten att direkt handla med IBM, och därigenom få tillgång till marknadens bästa kunskaper och färdigheter kring Maximo och relaterade IBM-produkter som Tririga. Genom att välja oss, har kunderna alltid tillgång till bästa tillgängliga kompetens och kunskap, vare sig det gäller Maximo produkten eller någon av de viktigaste framgångsfaktorerna som krävs för att genomföra en tillgångs- och tjänstetransformeringsprojekt med affärsnytta i fokus. Vi arbetar brett inom branscher, och tar hand om kunder både stora och små. 

Tillbaka till Affärskonsulttjänster

Möt experten

Louise SkordbyLouise Skordby, Partner and Service Line Leader, Enterprise Asset Management
IBM Global Business Services

Louise hjälper kunder att skapa affärsnytta genom effektiv styrning av deras tillgångar, vare sig det är relaterat till fastigheter, fabriker och produktion, infrastruktur eller mobilt.

Louise har under de senaste tjugo åren hjälpt kunder att tydliggöra strategier, förbättra och implementera processer, och lägga till branschens ledande IT stöd.

Specialiteter:
Asset Management Strategy
Business Value Assessment,
Process analysis

Implementation Strategy
KPIs
Processes:
Agile/Scrum
CMMi,
Lean

Louise Skordby, Partner and Service Line Leader, Enterprise Asset Management, IBM Global Business Services

Louise hjälper kunder att skapa affärsnytta genom effektiv styrning av deras tillgångar, vare sig det är relaterat till fastigheter, fabriker och produktion, infrastruktur eller mobilt. Louise har under de senaste tjugo åren hjälpt kunder att tydliggöra strategier, förbättra och implementera processer, och lägga till branschens ledande IT stöd.

Specialiteter:
Asset Management Strategy
Business Value Assessment,
Process analysis

Implementation Strategy
KPIs
Processes:
Agile/Scrum
CMMi,
Lean