IBM Spektri

Järkähtämättä. Luotettavasti. Suomessa.

IBM:n uusi suomalainen palvelukokonaisuus yhdistää paikallisesti tuotetut palvelut ja IBM:n globaalin pilvipalvelutarjooman.

IBM Spektri rakentuu kotimaisten, paikallisesti tuotettujen konesalipalveuiden ympärille, joita asiakkaan on helppo täydentää IBM:n globaaleilla lisäpalveluina. Sertifioidut suomalaiset toimijat hoitavat peruspalvelun suomeksi Suomessa ja IBM tuottaa kansainväliset standardit täyttävät lisäpalvelut. Palvelun laadun sinetöi IBM:n järeä osaaminen ja kokemus.

IBM Spektri tarjoaa IT-ulkoistuspalveluita suomalaisille ja monikansallisille asiakkaille, jotka haluavat tehdä IT-toiminnoistaan kustannustehokkaampia ja toimintavarmempia. IBM Spektri täydentää IBM:n ulkois­tuspalveluita tarjoamalla vakioituja palvelukomponentteja kotimaisten osaajien voimin. IBM Spektri on rakennettu modulaariseksi, jolloin asiakkaan on helppo lisätä tai vähentää käyttämiään palveluita. Palvelu­valikoima sisältää perinteisiä konesalipalveluita, yritystason palveluita (kuten koko yrityksen tietoturva- ja pilvipalvelut), loppukäyttäjäpalveluita, IT-strategian neuvontapalveluita sekä yrityssovelluspalveluita.

IBM-laatua suomalaisilta suomalaisille

IBM Spektri on modulaarinen, kustannustehokas ja ekologinen palvelukokonaisuus, jonka kilpailukyvyn perustana ovat ideaalinen sijainti uudessa Kajaanin konesalissa sekä kotimainen palvelutuotanto. Konesalit tarjoavat paikallista peruspalvelua palvelinten ylläpidosta ja -hallinnasta aina tiedon analysointiin asti. Tämä kaikki selvällä suomen kielellä. Palvelu sopii sekä yritykselle, joka etsii turvallista ja kilpailukykyistä vaihtoehtoa omalle konesalille, että julkisen sektorin laitokselle, jota laki velvoittaa säilyttämään datan kotimaassa.

Konesalipalvelut

Kansainvälisyyttä kotimaassa

Uusi suomalainen konesali- ja ulkoistuspalvelu yhdistää vahvaan kotimaiseen IT-osaamiseen IBM:n globaalien, standardoitujen pilvipalvelujen hyödyt. Tarpeisiin sopivien lisäpalvelujen valinta IBM:n paketoimista vaihtoehdoista on helppoa. Modulaarinen toimitusmalli on tarvelähtöinen, joustava ja kustannustehokas.

Lisäpalvelut

Ota yhteyttä!

  • Jukka Hopearuoho
    Ratkaisujohtaja


  • Jussi Tamminen
    Ratkaisumyyjä


  • Jukka Penttinen
    Markkinointi

Syitä, miksi kumppanuustrategiat ovat tärkeitä

IBM Spektri palvelukokonaisuus

Katso IBM Spektrin esittelyvideo.