IBM on maailman suurin konsultointipalvelujen tarjoaja. Toimimme 170 maassa ja käytössämme on yli 100 000 konsultin osaaminen. Näin voimme varmistaa paitsi syvän toimialakohtaisen asiantuntemuksen, myös laajan näkemyksen yli liiketoiminta-alueiden ja maantieteellisten rajojen. Toimintaamme tukee perusteellinen tutkimustyö, jota toteuttaa IBM Institute for Business Value.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntemusta ja ratkaisuja monipuolisesti liiketoiminnan eri haasteisiin. Liikkeenjohdon konsultointipalvelumme auttavat määrittämään yritykselle oikean suunnan digitalisoituvalla markkinalla ja läpiviemään suuretkin muutokset aina ideasta käytäntöön saakka.

Liiketoiminnan analytiikka- ja optimointipalvelumme hyödyntävät teollisen Internetin, pilvipalveluiden ja Big Datan tarjoamia mahdollisuuksia ja varmistavat, että kasvavista informaatioresursseista löydetään oleellinen tieto yritysten käyttöön. Mobiileissa ratkaisuissamme käyttäjäkokemus ja turvallisuus ovat etusijalla. Lisäksi sovelluspalvelumme auttavat innovoimaan ja ylläpitämään liiketoimintaa tukevia sovelluksia.


Hyödynnä IBM:n liiketoiminta- ja teknologiaosaamista seuraavilla toimialoilla:

 • Elektroniikka (US)

  Autamme innovaatioiden tuottamisessa, ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luomisessa sekä globaalien toimintaprosessien optimoinnissa.

 • Pankkitoimiala (US)

  Kysyntä mobiliteetille kasvaa ja talouden säännökset muuttuvat jatkuvasti. Pankit voivat yhä lisääntyvässä määrin vastata esimerkiksi näihin haasteisiin takaamalla ympärivuorokautisen palvelun, hyödyntämällä dataa ja optimoimalla liiketoimintaprosessit. IBM voi auttaa pankkiasi järjestelmien, prosessien ja palvelujen kehittämisessä - suunnittelusta käyttöönottoon.

 • Energiatoimiala (US)

  Ratkaisumme voivat kehittää energiatoimialan mahdollisuuksia luotettavuuden parantamiseksi, lisätä tehokkuutta ja kokonaispääoman tuottoa, vähentää kustannuksia sekä hallita hajautettuja energiavaroja. Voimme optimoida ja parantaa sähköntuotannon, muuntajien ja verkon suorituskykyä samalla asiakaskokemusta kehittäen.

 • Terveydenhuolto ja sosiaalitoimi (US)

  IBM:n ratkaisut mahdollistavat toimintojen tehostamisen ja laadun parantamisen kaikilla terveydenhuollon ja sosiaalitoimen alueilla kestävämpien, henkilökohtaisempien ja potilas- sekä asiakaskeskeisempien järjestelmien luomiseksi.

 • Kemianteollisuus (US)

  IBM:n kemianteollisuuden ratkaisut voivat auttaa parantamaan tuotannon ja jalostuksen tehokkuutta sekä optimoimaan globaaleja toimintaprosesseja.

 • Vakuutustoimiala (US)

  Miten vakuutusyhtiösi voi parantaa suorituskykyä kannattavan kasvun saavuttamiseksi? IBM:n vakuutustoimialan ratkaisut, teknologia ja konsultointi voivat auttaa älykkäämpien investointien tekemisessä keskittyen asiakassuhteiden parantamiseen, toiminnan tehostamiseen ja liiketoiminnan optimointiin.

 • Kuljetus, liikenne ja matkailu (US)

  Autamme asiakaskokemuksen parantamisessa tehokkaan ja kohdennetun myynnin sekä kokonaisvaltaisten asiakaspalvelujärjestelmien avulla. IBM:n ratkaisut voivat auttaa toimintaprosessien optimoinnissa ja matkustajien turvallisuuden varmistamisessa kustannustehokkaammin.

 • Valtionhallinto (US)

  Ratkaisumme voivat auttaa parantamaan kansalaisten palveluja, rakentamaan älykkäitä liikennejärjestelmiä, lisäämään kansalaisten turvallisuutta, vahvistamaan kansallista turvallisuutta ja tehostamaan resurssien käyttöä.

 • Kuluttajatuotteet ja –palvelut (US)

  Autamme asiakasyrityksiä ymmärtämään kuluttaja-asiakkaiden odotuksia ja trendejä. Ratkaisumme tukevat pitkäaikaisten kuluttajasuhteiden rakentamista, kanavakumppaneiden välisten tehokkaiden prosessien varmistamista sekä tuoteketjun hallintaa raaka-aineesta lopputuotteeseen.

 • Vähittäiskauppa (US)

  Digitalisoituminen, sosiaalinen media ja mobiiliratkaisut ovat johtaneet muutokseen asiakkaiden käyttäytymisessä ja luoneet vaatimuksia yrityksille viestintä- ja myyntikanavien kehittämisen suhteen. IBM:n konsultointiyksikkö auttaa asiakkaita monikanavaisten palvelukonseptien suunnittelussa ja toteuttamisessa. IBM:n ratkaisut voivat auttaa vahvistamaan asiakassuhteita, kasvattamaan liiketoimintaa ja rakentamaan kilpailuetua.IBM 2015 C-suite Study – Toimialojen rajat hämärtyvät

Haastattelimme henkilökohtaisesti 5,247 johtajaa 21:ltä toimialalta, 70 maasta. Konsulttimme analysoivat datan Watson Analyticsin avustuksella ja löysivät yhteisen huolenaiheen: toimialojen lähenemisen. Uusi kilpailu on usein näkymätöntä, kunnes siihen vastaaminen on liian myöhäistä.

Ota yhteyttä

Previous

Kimmo Joki-Korpela Matias Karvinen Tomas Ollus Niina Levo
Next

 


Kimmo Joki-Korpela

Kimmo Joki-Korpela
GBS Country Manager Finland

 

IBM-tutkimuksia

IBM 2015 C-suite Study – Redefining Boundaries
Tutustu 5247 johtajan näkemyksiin