Interactive eXperience
and Mobile

Omformning, transformation, ændring eller ligefrem forvandling eller metamorfose. Der er mange ord der kan bruges for at beskrive at virksomheder og organisationer hele tiden skal udvikle sig for at kunne begå sig i en intelligent verden. IBMs ”Interactive eXperience & Mobile” er den del af IBM der samler konsulenter med speciale i at kortlægge og definere virksomheder og organisationers muligheder, og hjælpe dem med at opstille en handlingsplan for fremtidig succes.

Succes for en virksomhed fordrer samarbejde og koordinering på tværs af funktionsområder. Det stiller krav om løbende udvikling af ledere og medarbejdere.

Forretningsstrategien skal være veldefineret, og forretningsprocesserne skal være dækkende og omkostningseffektive.

Effektiv udnyttelse af IT er et væsentligt element heri og i stigende omfang blandt de vigtigste parametre for opnåelse af forretningsmæssige konkurrencefordele.
Interactive eXperience & Mobile integrerer forretningsorienteret ledelsesrådgivning med industrispecifik viden og høj ekspertise inden for IT udvikling og mulighederne for anvendelse af ny teknologi. Udnyttelsen af denne unikke kobling af ekspertise giver vores kunder et godt afsæt for succes gennem eksekverbare strategier og teknologibaseret transformation.

LÆS MERE  |  LÆS MINDRE

Interactive eXperience & Mobile konsulenter er
specialiseret inden for fem kompetenceområder:

Customer Value Strategy. Operations & Supply Chain. Finance & Risk. Organization & People. Technology Strategy. IBM Strategy & Transformation.

Customer Value Strategy
Operations & Supply Chain
Finance & Risk
Organization & People
Technology Strategy
IBM Strategy & Transformation

Hvert kompetenceområde understøttes af et internationalt ”Center of Competence” bestående af meget erfarne konsulenter, der sikrer at IBM erfaringer fra hele verden er til rådighed for det lokale team.
På baggrund af disse er der udviklet “Business Value Accelerators” som er kortvarige konsulentforløb, der har til formål hurtigt at kortlægge og definere virksomheder og organisationers muligheder, og hjælpe dem med at opstille en handlingsplan for fremtidig succes.

Customer Value Strategy konsulenter hjælper virksomheder og organisationer, med at skabe vækst ved brug af nye innovative forretningsmodeller og strategier, der bringer virksomheden tættere på kunderne, for at skabe bedre kundeforståelse og øge loyaliteten. Blandt vore serviceydelser kan nævnes:

Operations & Supply Chain konsulenter hjælper virksomheder og organisationer, med at optimere og effektivisere sine funktionsområder og forretningsprocesser specielt inden for end-to-end supply chain. Blandt vore serviceydelser kan nævnes:

Finance & Risk konsulenter hjælper virksomheder og organisationer, med at optimere og effektivisere sine strategiske finansielle funktionsområder, ved at udvikle evnen til at bygge prognoser for fremtidig udvikling, i forhold til den ønskede risikostyring, og omsætte dette til operationel virksomhedsrapportering. Blandt vore serviceydelser kan nævnes:

Organization & People konsulenter har unik kompetence, i tilrettelæggelse af virksomheders og organisationers træning og uddannelse. Endvidere råder gruppen over særlige kompetencer inden for assistance til teknologidrevet forandringer. Blandt vore serviceydelser kan nævnes:

Technology Strategy konsulenter hjælper virksomheder og organisationer, med at skabe innovation der danner grundlag for kontrolleret vækst, og samtidig sikrer optimal og effektiv udnyttelse af IT. Blandt vore serviceydelser kan nævnes:

I projekter anvendes IBMs metoder, værktøjer og egen udviklede acceleratorer, og i nødvendigt omfang inddrages IBMs internationale eksperter og erfaringer.

Hvorfor vælge IBM Interactive eXperience & Mobile

Mette Rahlff

Service Area Lead, Technology, Strategy and Operations
+45 28 80 83 28+45 28 80 83 28

 

Ressourcer

 • Læs mere

  Application Management Services

 
 • F

  Pushing the frontiers: CFOernes perspektiv (2014)

 
 • E

  Reinventing the rules of engagement: CEOernes perspektiv (2013)
  Vi har spurgt over 800 CEOs i hele verden, hvad de finder vigtigst for deres virksomhed for at forblive konkurrencedygtige. Og svaret var innovation og teknonlogi.

 
 • I

  Moving from the back office to the front lines: CIOernes perspektiv (2013)
  I denne rapport har vi undersøgt hvad 1.656 IT-direktører gør for at hjælpe deres virksomheder til at blive mere “kunde-aktiverede”.

 
 • The Customer-activated Enterprise: Konklusioner fra vores globale C-suite study (2013)
  Ti år, 17 undersøgelser og 23.000 personlige samtaler har givet os omfattende indsigt i hvordan både offentlige og private ledere tænker.

 
 • IBM's globale CEO Study (2012): Ledelse gennem netværk

 
 • IBM's globale CMO Study (2011): Fra strukket til styrket

 
 • IBM's globale CIO study (2011): Den essentielle IT Direktør
  Samtaler med 3108 CIOs viser, at IT chefer kan gøre sig uundværlige ved at få IT og forretning til at gå op i en højere enhed. IT kan være med til at nå forretningsmål.

 
 • IBM's globale CFO study (2010): Værdi gennem synergi
  Flere end 1900 CFOs delte deres viden om hvordan man holder sig foran konkurrenterne ved at kombinere finansiel effektivitet med forretningsindsigt.

 
 • IBM's globale CHRO Study (2010): Udover gængse grænser
  Vores interviews med flere end 700 HR-ledere fra hele verden viste at investeringer i arbejdsstyrken er ved at ændre karakter.

 
 • IBM's globale CSCO Study (2010): En smartere Supply Chain i fremtiden
  De næsten 400 Supply Chain ledere vi talte med beskrev en vigtig udvikling indenfor en række områder herunder omkostningsminimering, synlighed, risikostyring, kundeintimitet og globalisering.