IBM kan tilbyde en komplet end-to-end suite af strategisk rådgivning, business transformation, og industri-tjenester indenfor SAP. Baseret på en næsten 40 års alliance og partnerskab med SAP samt viden fra tusindvis af succesfulde implementeringer, er IBM unikt kvalificeret til at tilbyde SAP consulting services i højeste kvalitet og med mærkbare forretningsmæssige resultater.

På globalt plan har vi mere end 25.000 erfarne SAP konsulenter at trække på og i denne population indgår bl.a. også et stærtk nordisk såvel som dansk team af meget erfarne SAP konsulenter som alle brænder for at levere en professionel og værdiskabende indsats hos vores kunder.

Når vi involveres i et SAP projekt arbejder vi typisk med nogle af de mest kritiske og centrale processer og problemstillinger i vores kunders forretning. For os handler det derfor ikke kun om at levere et godt projekt, men også om at skabe målbare forretningsmæssige resultater sammen med vores kunder.

IBM leverer følgende SAP relaterede services:

SAP rådgivning og optimering

Vi leverer rådgivning om både processer, løsning, systemlandskab og leverancemodeller. Denne service leveres af vores senior SAP konsulenter som alle har en lang og bred erfaring.

SAP projekt- og programledelse

Vores konsulenter indenfor SAP projekt- og programledelse har alle en lang og bred erfaring med både projektledelse og SAP.

SAP implementering og udrulning

Vi leverer SAP implementering indenfor alle primære applikationsområder:

Vi har også konsulenter som har erfaring med en række af SAPs industriløsninger ligesom at vores tekniske konsulenter også leverer services indenfor teknisk arkitektur, ABAP, Integration (PI) samt Portal.

SAP applikationsvedligehold

Vores konsulenter er også engageret i SAP applikationsvedligehold samt optimering af eksisterende løsninger. Vi har stor erfaring med at levere en effektiv applikationsvedligehold baseret på stærke metoder og tools.

SAP opgradering

Opgradering bliver løst i samarbejde med vores SAP opgraderingscenter i Indien. Vores SAP opgraderingscenter løser udelukkende opgaver ifm opgraderinger og har derfor hele tiden seneste viden og en enorm erfaring med at gennemføre opgaderinger på sikker og effektiv vis.

IBM and SAP
Creating clarity in a changing world

Kasper Michaelsen

SAP Practice Leader
+45 2880 4109+45 2880 4109

 

Ressourcer

 • Læs mere

  Application Management Services

 
 • F

  Pushing the frontiers: CFOernes perspektiv (2014)

 
 • E

  Reinventing the rules of engagement: CEOernes perspektiv (2013)
  Vi har spurgt over 800 CEOs i hele verden, hvad de finder vigtigst for deres virksomhed for at forblive konkurrencedygtige. Og svaret var innovation og teknonlogi.

 
 • I

  Moving from the back office to the front lines: CIOernes perspektiv (2013)
  I denne rapport har vi undersøgt hvad 1.656 IT-direktører gør for at hjælpe deres virksomheder til at blive mere “kunde-aktiverede”.

 
 • The Customer-activated Enterprise: Konklusioner fra vores globale C-suite study (2013)
  Ti år, 17 undersøgelser og 23.000 personlige samtaler har givet os omfattende indsigt i hvordan både offentlige og private ledere tænker.

 
 • IBM's globale CEO Study (2012): Ledelse gennem netværk

 
 • IBM's globale CMO Study (2011): Fra strukket til styrket

 
 • IBM's globale CIO study (2011): Den essentielle IT Direktør
  Samtaler med 3108 CIOs viser, at IT chefer kan gøre sig uundværlige ved at få IT og forretning til at gå op i en højere enhed. IT kan være med til at nå forretningsmål.

 
 • IBM's globale CFO study (2010): Værdi gennem synergi
  Flere end 1900 CFOs delte deres viden om hvordan man holder sig foran konkurrenterne ved at kombinere finansiel effektivitet med forretningsindsigt.

 
 • IBM's globale CHRO Study (2010): Udover gængse grænser
  Vores interviews med flere end 700 HR-ledere fra hele verden viste at investeringer i arbejdsstyrken er ved at ændre karakter.

 
 • IBM's globale CSCO Study (2010): En smartere Supply Chain i fremtiden
  De næsten 400 Supply Chain ledere vi talte med beskrev en vigtig udvikling indenfor en række områder herunder omkostningsminimering, synlighed, risikostyring, kundeintimitet og globalisering.