Application Development
and Management

Hvordan kan din organisation mere effektivt drage nytte af lokal, og global kapacitet, samtidig med at man bevarer de kritiske kompetencer, og driver forretning der skaber værdi – også på den lange bane ?
Svaret ligger i Smartere Sourcing.

Application Development & Management har dyb viden, og stor erfaring, indenfor mange forskellige forretningsområder og udviklingsmiljøer. Oftest med et globalt tilsnit.

Krav om hurtigere, og bedre, udvikling af software, kræver afprøvede standarder. Hvad enten det er Agile eller vandfaldsmodel der bruges, så vil Application Development & Management kunne hjælpe.

Agile udvikling

Application Development & Management har stor erfaring med Agile udvikling. Har du behov for at lære mere om Agile udvikling, eller måske at få en Agile coach/ projektleder ombord på projektet, i kortere eller længere tid, så kan Application Management Services hjælpe.

Vi kan være med over det hele; på små lokale projekter, eller på globale ditto.
Værktøjsunderstøttelse til Agile projekter klarer vi også; enten via en hosted løsning, eller på en lokal løsning hos jer.

Anita Jacobsen

Application Development & Management Services Area Leader
+45 41 20 43 59+45 41 20 43 59

 

Ressourcer

 • Læs mere

  Application Management Services

 
 • F

  Pushing the frontiers: CFOernes perspektiv (2014)

 
 • E

  Reinventing the rules of engagement: CEOernes perspektiv (2013)
  Vi har spurgt over 800 CEOs i hele verden, hvad de finder vigtigst for deres virksomhed for at forblive konkurrencedygtige. Og svaret var innovation og teknonlogi.

 
 • I

  Moving from the back office to the front lines: CIOernes perspektiv (2013)
  I denne rapport har vi undersøgt hvad 1.656 IT-direktører gør for at hjælpe deres virksomheder til at blive mere “kunde-aktiverede”.

 
 • The Customer-activated Enterprise: Konklusioner fra vores globale C-suite study (2013)
  Ti år, 17 undersøgelser og 23.000 personlige samtaler har givet os omfattende indsigt i hvordan både offentlige og private ledere tænker.

 
 • IBM's globale CEO Study (2012): Ledelse gennem netværk

 
 • IBM's globale CMO Study (2011): Fra strukket til styrket

 
 • IBM's globale CIO study (2011): Den essentielle IT Direktør
  Samtaler med 3108 CIOs viser, at IT chefer kan gøre sig uundværlige ved at få IT og forretning til at gå op i en højere enhed. IT kan være med til at nå forretningsmål.

 
 • IBM's globale CFO study (2010): Værdi gennem synergi
  Flere end 1900 CFOs delte deres viden om hvordan man holder sig foran konkurrenterne ved at kombinere finansiel effektivitet med forretningsindsigt.

 
 • IBM's globale CHRO Study (2010): Udover gængse grænser
  Vores interviews med flere end 700 HR-ledere fra hele verden viste at investeringer i arbejdsstyrken er ved at ændre karakter.

 
 • IBM's globale CSCO Study (2010): En smartere Supply Chain i fremtiden
  De næsten 400 Supply Chain ledere vi talte med beskrev en vigtig udvikling indenfor en række områder herunder omkostningsminimering, synlighed, risikostyring, kundeintimitet og globalisering.