Complex Systems
Integration

Complex Systems Integration leverer de innovative ydelser som får visionen om Smarter Planet til at blive realitet. Med udgangspunkt i forretningsmæssge krav og problemstillinger, leverer vi både den komplekse integration og teknologi som får løsninger til at blive til virkelighed, men også de yderligere services som sikrer usability, brugeroplevelse og implementering således at de forretningsmæssige fordele optimeres.

Kernen i AIS ydelser er avanceret systemintegration og -arkitektur, men som bekendt har langt flere faktorer indflydele på en løsnings success og grad af forretningsmæssig understøttelse. Derfor er AIS palette af ydelser langt bredere en traditionel integration.

Vi ved at en meget vigtig faktor for en løsnings succes, er brugeroplevelsen. Derfor er en af vores' ydelser interaktive løsninger, der baseret på principper omkring design og usability optimerer brugerens oplevelse; et aspekt som får stigende vigtighed i kraft af udbredelsen af mobile- og portalløsninger. Et andet aspekt er enterprise architecture, den disciplin som skaber de strukturer og den indsigt som medfører at informationsteknologien kommer til at hænge sammen med forretningen. Det er vores holdning at aspekter som disse skal inddrages hvis de komplekse løsninger som virksomhederne i dag efterspørger, skal kunne opnå tilstrækkelig værdi for forretningen.

Andre områder som er essentielle for vores arbejde handler om den måde vi leverer løsninger på. I et hurtigtgående marked hvor der er behov for effektiv værdiskabelse, er det ikke sikkert at traditionelle metoder og fremgangsmåder fungerer tilfredsstillende. Derfor er det et integreret aspekt af vore ydelser at vi er i stand til at levere på alternative måder og vi har over de seneste år bl.a. investeret i udvikling af kompetencer omkring Agile Development.

Endelig skal ordet "innovation" i vores navn tages ganske seriøst. Over halvdelen af de industriløsninger findes i IBM's Smarter Planet-portefølje er AIS ansvarlige for, og i det hele taget er Smarter Planet visionen en integreret del af alt hvad vi laver.

Interactive eXperience & Mobile har en række serviceydelser som enten fungerer selvstændigt eller som en integreret del af IBM's andre ydelser.

Smarter Planet
På det overordnede plan arbejder Interactive eXperience & Mobile med mange af de aspekter som indgår i IBM's Smarter Planet-strategi. De industriløsninger som findes under Smarter Planet-paraplyen, kræver en ikke uvæsentlig integration og håndtering af data, både i relation til traditionelle IT-løsninger men også i forhold til indsamling af data fra sensorer, RFID- og sporingsteknologi. Denne komplekst integration og etablering af løsninger på tværs af mange platforme, er en af AIS' væsentligste kompetencer.

Smarter Commerce
Interaktion mellem virksomheder og kunder er disse år under kraftig transformation som følge af internet, nye teknologier og globalisering. Smarter Commerce omfatter en række konkrete serviceydelser:

Interaktive løsninger
Brugeroplevelse, design og usability er meget vigtige elementer i kunders og brugeres oplevelser af virksomhedens systemer. Interaktive løsninger omfatter:

Business process management
Omfatter modellering, automatisering, optimering af forretningsprocesser baseret på softwareværktøjer. Business process management omfatter to fokusområder:

Supply chain solutions/Asset management
Håndtering, vedligehold og måling på forskellige former for assets er opgave som koster virksomheder mange ressourcer. Vi arbejder med løsninger som kan understøtte disse processer, baseret på IBM's Tivoli Maximo softwareplatform.

Applikationsudvikling
De problemstillinger som ikke kan håndteres med standardprodukter og tilhørende systemintegration, skal håndteres med custom applikationsudvikling. AIS har omfattende erfaring med applikationsudvikling på flere forskellige platforme.

Security and privacy
Sikkerhed og privatliv er en stigende udvikling. AIS Security & Privacy-ydelser omfatter alle aspekter af området, herunder både organisatoriske-, styringsmæssige aspekter og konkrete tekniske problemstillinger omkring etablering af løsninger med et højt niveau af sikkerhed.

Morten Hejgaard

Complex Systems Integration Service Area Leader
+45 2880 9123+45 2880 9123

 

Ressourcer

 • Læs mere

  Application Management Services

 
 • F

  Pushing the frontiers: CFOernes perspektiv (2014)

 
 • E

  Reinventing the rules of engagement: CEOernes perspektiv (2013)
  Vi har spurgt over 800 CEOs i hele verden, hvad de finder vigtigst for deres virksomhed for at forblive konkurrencedygtige. Og svaret var innovation og teknonlogi.

 
 • I

  Moving from the back office to the front lines: CIOernes perspektiv (2013)
  I denne rapport har vi undersøgt hvad 1.656 IT-direktører gør for at hjælpe deres virksomheder til at blive mere “kunde-aktiverede”.

 
 • The Customer-activated Enterprise: Konklusioner fra vores globale C-suite study (2013)
  Ti år, 17 undersøgelser og 23.000 personlige samtaler har givet os omfattende indsigt i hvordan både offentlige og private ledere tænker.

 
 • IBM's globale CEO Study (2012): Ledelse gennem netværk

 
 • IBM's globale CMO Study (2011): Fra strukket til styrket

 
 • IBM's globale CIO study (2011): Den essentielle IT Direktør
  Samtaler med 3108 CIOs viser, at IT chefer kan gøre sig uundværlige ved at få IT og forretning til at gå op i en højere enhed. IT kan være med til at nå forretningsmål.

 
 • IBM's globale CFO study (2010): Værdi gennem synergi
  Flere end 1900 CFOs delte deres viden om hvordan man holder sig foran konkurrenterne ved at kombinere finansiel effektivitet med forretningsindsigt.

 
 • IBM's globale CHRO Study (2010): Udover gængse grænser
  Vores interviews med flere end 700 HR-ledere fra hele verden viste at investeringer i arbejdsstyrken er ved at ændre karakter.

 
 • IBM's globale CSCO Study (2010): En smartere Supply Chain i fremtiden
  De næsten 400 Supply Chain ledere vi talte med beskrev en vigtig udvikling indenfor en række områder herunder omkostningsminimering, synlighed, risikostyring, kundeintimitet og globalisering.