Global CEO Study 2012

Global CEO Study 2012. Bestil dit eksemplar nu.

Hør, hvad mere end 1.700 administrerende direktører mener

De mange CEO’er og højtstående offentlige ledere rundt om i verden bekræfter at vores nye æra er ved at ændre, hvordan folk engagerer sig.

Danske og internationale virksomheder har i noget tid forsøgt at forbedre og optimere deres netværk af leverandører og samarbejdspartnere. I mellemtiden er der sket noget meningsfuldt – den pludselige konvergens af de digitale, sociale og mobile områder – forbinder kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere på nye måder til organisationer og til hinanden.

Hvordan reagerer CEO'er på den kompleksitet, der er resultatet af, at virksomheder, markeder, samfund og offentlige myndigheder i stadig højere grad bliver indbyrdes forbundet – det, vi kalder den nye økonomi?

Hvilke ændringer planlægger de at foretage i deres virksomheder? Hvor ser CEO'erne de største muligheder for at skille sig ud fra konkurrenterne og tage føringen? Og hvilke udefrakommende kræfter kræver i dag deres opmærksomhed?

For at få svarene på disse spørgsmål har vi talt med mere end 1.700 CEO'er, administrerende direktører og ledere af offentlige virksomheder fra hele verden. I undersøgelsen deltog virksomhedsledere fra mere end 18 forskellige brancher i 64 lande.

Undersøgelsen vil være den største af sin art og og den seneste i IBM's C-suite Study-serie, som er en omfattende samling af innovative tanker og idéer – udtænkt af og beregnet for virksomhedsledere. En intelligent virksomhed har brug for intelligente tanker. Tilmeld dig i dag, så får du chancen for at læse alle de spændende interview i IBM Global CEO Study 2012.[an error occurred while processing this directive]

CEO Study 2012

Download nu

Kontaktpersoner

Preben Thalund Madsen

GBS Partner