Linux on IBM Z Customer Workshop

Day 1 - November 5

Time

Time

Duration

Topic

11:30 AM

11:30 AM

60 min

Registration & Welcome Snacks

12:30 PM

12:30 PM

30 min

Welcome

1:00 PM

1:00 PM

15 min

Introduction of Workgroup Sessions

1:15 PM

1:15 PM

45 min

Linux on Z and LinuxONE Ecosystem and Solutions

2:00 PM

2:00 PM

90 min

Workgroup Sessions Part 1

3:30 PM

3:30 PM

30 min

Break

4:00 PM

4:00 PM

90 min

Workgroup Sessions Part 2

5:30 PM

5:30 PM

30 min

Quantum Computing and IBM Q: An Itroduction

6:00 PM

6:00 PM

Get-Together

Day 2 - November 6

Time

Time

Duration

Topic

9:00 AM

9:00 AM

45 min

IBM z/VM 7.1 and Continuous Delivery Update

9:45 AM

9:45 AM

45 min

KVM on IBM Z News

10:30 AM

10:30 AM

30 min

Break

11:00 AM

11:00 AM

90 min

Workgroup Presentations Part 1

12:30 PM

12:30 PM

60 min

Lunch

1:30 PM

1:30 PM

90 min

Workgroup Presentations Part 2

3:00 PM

3:00 PM

30 min

Break

3:30 PM

3:30 PM

45 min

Microservices and Containerization on IBM Z - what's the IBM answer

4:15 PM

4:15 PM

45 min

Accelerate Networking with Shared Memory Communications for Linux on IBM Z

5:00 PM

5:00 PM

15 min

Wrap Up