Primary tab navigation

Hitta svaren på dina frågor:

Hur registrerar jag för Contracts OnLine?

Contracts Online är ett program som används för end-to-end behandling av dina IBM kontrakt (inklusive granskning, godkännande och undertecknande). Tillgång till Contracts OnLine är en process i två steg, först måste du ha ett IBM-ID och lösenord och sedan ha godkännande att använda verktyget.

När du har ett IBM-ID och lösenord, kontakta din IBM Kontrakt Representant eller vår Kund Support för att slutföra processen.

Hur skickar jag en förfrågan online

Besök Min begäran programmet där du kan skapa, visa och hantera dina frågor i en säker miljö.

Du behöver ditt IBM-användar-ID och lösenord för att komma åt min begäran. Din begäran kommer redan fyllas med de data du levererade när du registrerade dig med IBM. Du behöver bara leverera den information som är specifik för din förfrågan och tryck på Skicka. En inlaga anmälan kommer att bekräfta uppgifter om din förfrågan.

Lär dig mer om Min begäran eller kontakta vår Kundsupport OnLine Center för mer information.

Varför ska jag skaffa ett IBM-ID och lösenord?

Med ett användar-ID och lösenord hos IBM får du tillgång till våra webbverktyg och kan lättare hantera ditt IBM-konto. Med din IBM -ID kan du begära tillgång till olika online verktyg samt höja förfrågningar i en säker miljö.

Uppge följande information när du registrerar dig för ett användar-ID hos IBM:

För kommande transaktioner och e-verktygstillgång är det viktigt att du lämnar alla uppgifter och att de är korrekta.

Observera att om du lämnar ett obligatoriskt fält tomt kan inte användaren slutföra sin registrering hos IBM.

I enlighet med lokala dataskyddsregler måste du också bekräfta att du tillåter IBM att lagra och använda dina personliga uppgifter för att kontakta dig och att du tillåter att dina personliga uppgifter förs utanför ditt lands gränser.

Vem kontaktar jag om jag har frågor om underhållsavtal för maskin- eller programvara och relaterade prisuppgifter?

För allmänna frågor om maskin- och programunderhåll kontaktar du vår kundtjänst på +46 (0)771-343536 mellan 8:30 och 16:00, där en representant ser till att din fråga behandlas.

Vem kan jag prata med om supporttjänster?

Skicka din beställning online, eller ring IBMs kundtjänst på +46 (0)771-343536 mellan 8:30 och 16:00, så ser en representant till att din förfrågan behandlas.

Hur får jag en kopia av mitt avtal?

Fyll i det här e-formuläret eller ring IBMs kundsupportteam på +46 (0)771-343536 mellan 8:30 och 16:00 om du vill ha mer information.

Hur avslutar jag mitt programlicensavtal?

Licensavslutsreglerna varierar beroende på vilken programvara det gäller: Passport Advantage-programlicenser förbetalas som en engångsavgift och ingen avbeställning krävs.

Löpande månadslicenser: Fyll i det här e-formuläret och ange:

VIKTIGT: SAMTLIGA kopior av programvaran måste förstöras vid avbeställningen, och bekräftelse på detta måste skickas till IBM med e-post på adressen admin_support@se.ibm.com

Du måste meddela avbeställningen 30 dagar i förväg.

Hur avslutar jag mitt underhållsavtal?

Skicka in en skriftlig begäran via email, brev or fax där du anger avtalsnummer och kontaktinformation. Din begäran måste också ha en underskrift. Skicka den sedan till:

IBM Svenska AB
Kundsupport
SE-164 92 STOCKHOLM
Sweden

eller epost: admin_support@se.ibm.com
eller skicka din begäran online, eller ring IBMs kundsupportteam på +46 (0)771-343536 mellan 8:30 och 16:00.

Hur aktiverar jag ett ServicePac-avtal?

När du har fått ditt bekräftelsemeddelande med e-post registrerar du ditt avtal.

Vad gör jag om jag har en avtalsfråga som inte finns besvarad här?

Du kan få hjälp av kundtjänst om du har avtalsfrågor. Ring +46 (0)771-343536 måndag till fredag 8:30 och 16:00. Du kan också skicka in en förfrågan online. För att du ska få bästa möjliga hjälp ber vi dig ange så mycket information som möjligt.

Vi finns till er hjälp

Eller ring oss +46 (0)771-343536 (8:30-16:00)

Tekniska förfrågningar

För tekniska frågor ring +46 (0)771-171040 eller

Kontakta oss

Har du tittat på dom vanligaste frågorna?

Välj vilken typ av förfrågan:

Vanliga frågor

Frequently Asked Questions Avtal
Order och leverans
Inventarier och underhåll
Fakturor och betalningar

Din begäran

Spåra online-förfrågningar.

Lär dig mer

Dina kontrakt online

Acceptera och underteckna dina kontrakt elektroniskt.

Lär dig mer

Dina beställningar

Tillgång realtid beställning och leverans information, inklusive länkar till detaljer.

Lär dig mer

Dina fakturor

Hämta och skriva ut IBM fakturor och kreditnotor.

Lär dig mer

Dina kontoutdrag

Se hela din leverantörs ställning med IBM på ett ställe.

Lär dig mer

Din underhåll inventering

Se och hantera ditt lager och underhållskontrakt.

Lär dig mer