Dina kontrakt online

Acceptera och underteckna dina kontrakt elektroniskt

Primary tab navigation

Med Contracts OnLine kan du granska och underteckna IBM avtal och kontrakt online. Detta säkra webbaserade program förbättrar produktiviteten genom att tillåta användaren att se färdiga dokument och stödja en snabb och öppen process av att godkänna och underteckna avtal.

Få en inblick (video - på engelska)

Hur det fungerar

Du meddelas via e-post när ett IBM kontrakt laddas upp. Logga in med IBM ID och lösenord. Kontraktet kan granskas, godkännas och undertecknas. Efter din underskrift kontrasignerar IBM och du får en bekräftelse via e-post. Dokumentet kommer att bli vattenstämplat - med datum, tidsstämplar och namn på de involverade användarna inkluderat. Historik, bevis på undertecknande och relaterade transaktioner är tillgängliga när som helst för behöriga användare.

Funktioner och fördelar

Vad kunderna säger (video - på engelska)

Vad kunderna frågar

Låt oss komma igång!

Contracts OnLine har många fler funktioner och möjligheter. Kontakta oss gärna på ett av alternativen under "Vi finns till er hjälp" för att ordna med en tid för en personlig demo.

Vi finns till er hjälp

Eller ring oss +46 (0)771-343536 (8:30-16:00)

Tekniska förfrågningar

För tekniska frågor ring +46 (0)771-171040 eller

Kontakta oss

Har du tittat på dom vanligaste frågorna?

Välj vilken typ av förfrågan:

Vanliga frågor

Frequently Asked Questions Avtal
Order och leverans
Inventarier och underhåll
Fakturor och betalningar

Din begäran

Spåra online-förfrågningar.

Lär dig mer

Dina kontrakt online

Acceptera och underteckna dina kontrakt elektroniskt.

Lär dig mer

Dina beställningar

Tillgång realtid beställning och leverans information, inklusive länkar till detaljer.

Lär dig mer

Dina fakturor

Hämta och skriva ut IBM fakturor och kreditnotor.

Lär dig mer

Dina kontoutdrag

Se hela din leverantörs ställning med IBM på ett ställe.

Lär dig mer

Din underhåll inventering

Se och hantera ditt lager och underhållskontrakt.

Lär dig mer

Connect with IBM Customer Support