Gasiti raspunsuri la intrebarile dvs:

Cum pot vizualiza contractele mele?

Informatii despre optiunile dvs. de a vizualiza si utiliza contractele dvs. online sunt disponibile aici.

De ce ar trebui sa obtin un cod de utilizator IBM si o parola?

Un cod de utilizator IBM si parola va ofera acces la intrumentele online ale IBM. Aflati mai multe despre inregistrare.

Va rugam furnizati urmatoarele informatii cand va inregistrati pentru alocarea IDului de utilizator IBM:

Acuratetea informatiilor este foarte importanta ata pentru viitoarele tranzactii online, cat si pentru autorizarea de utilizare a instrumentelor online.

Va rugam sa luati in considerare ca necompletarea oricareia dintre informatiile obligatorii duce la imposibilitatea inregistrarii ca utilizator IBM.

In conformitate cu reglementarile locale de protectie a datelor, vi se va solicita sa confirmati ca IBM poate stoca si folosi informatiile dvs. personale pentru a va contacta si ca poate exporta aceste date in afara tarii dvs.de rezidenta.

Cui pot sa ma adresez cu intrebari referitoare la contractele de mentenanta hardware sau sofware si la cotatiile de pret pentru acestea?

Pentru intrebari generale referitoare la metenanta hardware sau software, va rugam sa trimiteti o solicitare online.

Cum pot obtine o copie a contractului meu?

Cum se poate termina contractul meu de licente software?

Regulile de terminare a licentelor software variaza in functie de tipul de software:
Licentele software Passport Advantage® sunt facturabile intr-o singura transa si platite integral in avans, fara a fi necesara solicitarea terminarii. Reinnoirea acestor contracte va fi anulata in mod automat dupa 59 zile, daca urmatoarea plata nu a fost receptionata.

Licentele lunare recurente: Va rugam sa ne consiliati online in legatura cu solicitarile necesare anularii si includeti:

IMPORTANT: TOATE copiile Software-ului trebuie distruse conform procesului de anulare, iar confirmarea distrugerii lor trebuie inclusa in notificare.

Este obligatorie furnizarea unei notificari cu 30 zile inainte, cu exceptia cazului in care masina dvs. instalata a fost scoasa din uz.

Cum poate inceta contractul meu de mentenanta?

Va rugam trimiteti o solicitare online mentionand numarul de contract si detaliile dvs. de contact.

IMPORTANT: Veti gasi regulile de terminare pentru anularea mentenantei licentelor software ale echipamentelor dvs. aici.

Ce pot face in cazul in care am o intrebare referitoare la un contract, intrebare al carei raspuns nu se regaseste aici?

Va rugam trimiteti o solicitare online. Pentru ca suportul nostru sa fie de cea mai buna calitate, va rugam sa includeti in solicitare cat mai multe detalii.


Suntem aici pentru a va ajuta

Intrebari frecvente

Connect with IBM Customer Support