Nagivare file principale

Gasiti raspunsuri la intrebarile dvs:

 


Cum ma inregistrez la Contracts OnLine?

Contracts OnLine este o aplicatie utilizata pentru a procesa in intregime contractele dvs. cu IBM (inclusiv vizualizare, aprobare si semnare). Accesul la Contracts OnLine este un proces in 2 pasi, prima data trebuie obtinute ID-ului si parola, iar al doilea pas este reprezentat de autorizarea de utilizare a aplicatiei.

Ulterior obtinerii ID-ului IBM si a parolei, va rugam sa contactati Reprezentantul Contracte IBM din echipa de Asistenta Clienti Online pentru a putea finaliza procesul de autorizare.


Cum sa trimit o solicitare online?

Va rugam vizitati Aplicatia Cererile mele, unde puteti crea, vizualiza si gestiona solicitarile dvs. intr-un mediu securizat.

Veti avea nevoie de Codul dvs. de utilizator IBM si parola pentru a accesa Cererile mele. Cererea dvs. va fi deja completata cu datele furnizate la inregistrarea ca utilizator IBM. Nu trebuie decat sa furnizati informatiile specifice cererii curente si sa o trimiteti. Veti primi o notificare care va va confirma detaliile cererii dvs.

Aflati mai multe despre Cererile mele sau contactati Centrul nostru de Support Online pentru Clienti pentru mai multe informatii.


De ce ar trebui sa obtin un cod de utilizator IBM si o parola?

Codul de utilizator si parola va ofera posibilitatea de a accesa instrumentele noastre web, care va vor ajuta sa gestionati contul dvs. IBM. Cu codul dvs. de utilizator IBM puteti solicita acces la diverse instrumente online si de asemenea puteti trimite solicitari intr-un mediu securizat.

Va rugam sa furnizati urmatoarele informatii la inregistrarea codului de utilizator:

Acuratetea informatiilor si furnizarea detaliilor solicitate sunt foarte importante pentru viitoarele tranzactii online si pentru autorizarea de utilizare a instrumentelor.

Va atentionam ca necompletarea oricaruia dintre campurile obligatorii va duce la imposibilitatea finalizarii inregistrarii ca utilizator IBM.

Conform regulamentului de protectie a datelor, vi se va solicita sa confirmati ca sunteti de acord ca IBM sa stocheze si sa utilizeze informatiile dvs. personale pentru a va contacta, precum si sa trimita aceste informatii in afara tarii dvs. de rezidenta.


Cui pot sa ma adresez cu intrebari referitoare la contractele de mentenanta hardware sau sofware si la cotatiile de pret pentru acestea?

Pentru intrebari generale despre metenanta hardware si sofware, va rugam sa contactati Echipa de Suport Clienti la +40 (0) 21 405 8100 intre orele 09:00 - 17:30 unde un reprezentant se va asigura ca cererea dvs. va fi directionata corect.


Cu cine pot discuta despre serviciile de suport?

Va rugam trimiteti cererea dvs. Online, sau apelati Echipa de Suport Clienti la +40 (0) 21 405 8100 intre orele 09:00-17:30 unde un reprezentant se va asigura ca solicitarea dvs. va fi directionata corect.


Cum pot obtine o copie a contractului meu?

Va rugam completati acest formular, sau pentru mai multe informatii apelati la Echipa de Suport Clienti la tel +40 (0) 21 405 8100 intre orele 09:00-17:30.


Cum se poate termina contractul meu de licente software?

Incetarea dreptului de folosinta a licentelor depinde de tipul software-ului: Licentele Software Passport Advantage sunt platite integral la achizitie si nu necesita anulare.

Taxele recurente lunare aferente licentelor: Va rugam completati acest formular si includeti:

IMPORTANT: Toate copiile software-ului trebuie distruse in momentul anularii si confirmarea aferenta trebuie trimisa la IBM la urmatoarea adresa de email admin@ro.ibm.com.

Aveti obligatia de a notifica anularea cu 30 zile inainte.


Cum poate inceta contractul meu de mentenanta?

Va rugam sa trimiteti solicitarea dvs. in scris, mentionand numarul de contract si detaliile de contact. Notificarea trebuie semnata si trimisa la:

IBM Romania SRL
Bucharest Business Park
1a Bucuresti-Ploiesti National Road, 013681, Bucharest 1
Romania

sau pe fax: +40 (0) 21 405 8101

sau trimiteti solicitarea dvs. online, sau apelati Echipa de Suport Online la tel +40 (0) 21 405 8100 intre orele 09:00-17:30.


Cum pot activa un contract de ServicePac-uri?

Dupa ce primiti confirmarea pe email va rugam sa inregistrati contractul dvs.


Ce pot face in cazul in care am o intrebare referitoare la un contract, intrebare al carei raspuns nu se regaseste aici?

Un reprezentant al Echipei de Suport Clienti va fi bucuros sa acorde sprijin pentru rezolvarea solicitarii dvs. referitoare la contract, pentru asistenta ne puteti contacta la tel +40 (0) 21 405 8100, de luni pana vineri, intre orele 09:00-17:30. Aveti de asemenea posibilitatea sa trimiteti o cerere online. Pentru optimizarea asistentei, va rugam sa mentionati cat mai multe detalii.

Intrebari frecvente

Contracte
Comanda si livrare
Inventar si mentenanta
Facturi si plati

 

Cererile dvs.

Trimiteti, vizualizati si urmariti online cererile.

Aflati mai multe

Contractele dvs. online

Acceptati si semnati electronic contractele dvs. cu IBM.

Aflati mai multe

Comenzile dvs.

Accesati in timp real informatiile referitoare la comanda si livrare, inclusiv link-urile referitoare la transportator.

Aflati mai multe

Facturile dvs.

Obtineti, descarcati si printati facturile dvs. de debit si de credit.

Aflati mai multe

Extrasele dvs. de cont

Vizualizati in ansamblu situatia contului dvs. de client in relatia cu IBM.

Aflati mai multe

Contactati-ne

Ati verificat Intrebari Frecvente?

Selectati tipul cererii dvs.
Connect with IBM Customer Support