Navigering på primærflipp

Finn svar på dine spørsmål:

Hvordan kan jeg registrere for kontrakter on-line

Kontrakter on-line er en applikasjon brukt for ende til ende behandling av dine IBM kontrakter(inkludert visning, godkjenning og signering). Tilgang til Kontrakter on-line er en to delt steg prosess, først må du ha en IBM ID og passord, deretter må du få tilgang til å bruke verktøyet.

Når du har IBM ID og passord, vær vennlig å ta kontakt med din IBM kontrakt representative eller kundesupport for å fullføre benevnelses prosessen.

Hvordan reiser jeg et spørsmål online?

Vennligst besøk Min forespørsler, der du kan opprette, vise og administrere dine forespørsler i et sikkert miljø.

Du trenger din IBM ID og passord for å åpne Mine foresprsler. Din forespørsel vil være ferdig utfylt med data du benyttet da du registrerte din IBM ID. Du trenger kun å fylle ut data som er spesifikke for forespørselen og trykke send. Du får en kvitering tilbake med detaljer om foespørselen.

Lær mer om Mine forespørsler eller kontakt vår kundeservice OnLine Center for mer informasjon.

Hvorfor trenger jeg IBM ID og passord ?

IBM ID og passord gir tilgang til våre nettbaserte verktøy, som kan hjelpe deg med å administrere dine konti hos IBM. Med IBM bruker-ID kan du be om tilgang til ulike elektroniske verktøy, samt stille forespørsler i et sikkert miljø.

Vennligst gi oss følgende informasjon når du registrere deg for IBM ID og passord:

Riktig informasjon og detaljer er viktige for fremtidige online transaksjoner og tilgang til nettverktøy.

Vær oppmerksom på at manglende opplysninger i en eller flere av de obligatoriske feltene vil hindre brukeren i å fullføre registreringen.

Avhengig av lokal lovgivning om datasikkerhet, kan du også bli bedt om å bekrefte at IBM kan lagre og bruke din personlige informasjon for å kontakte deg og for å overføre din personlige informasjon til et annet land.

Hvem kan jeg kontakte med spørsmål om HW eller SW vedlikeholdsavtaler og tilhørende priser ?

For generelle spørsmål om HW eller SW vedlikehold, kontakt vårt Customer Support Team på telefon 66998415 mellom 08.30 og 16.00, mandag til fredag, hvor en av våre representanter vil hjelpe deg.

Hvem kan jeg kontakte angående support ?

Vennligst send oss en online melding eller kontakt vårt Customer Support Team på telefon 66998415 mellom 08.30 og 16.00, mandag til fredag, hvor en av våre representanter vil hjelpe deg.

Hvordan får jeg tak i en kopi av min kontrakt ?

Vennligst fyll ut dette online formularet eller kontakt vårt Customer Support Team på telefon 66998415 mellom 08.30 og 16.00, mandag til fredag, hvor en av våre representanter vil hjelpe deg.

Hvordan får jeg avsluttet min SW lisensavtale ?

Retningslinjer for avslutning av en SW lisensavtale varierer med typen av programvare: Passport Advantage Software lisenser er forhåndsbetalt og krever ingen kansellering.

Løpende månedlige lisenser: Vennligst fyll ut denne e-form og inkluder flg.:

VIKTIG: ALLE kopier av programvaren skal destrueres ved kansellasjonstidspunktet og en bekreftelse om at dette er gjort sendes til IBM via e-post med addresse admin_support@no.ibm.com.
Oppsigelsesfristen er på minimum 30 dager.

Jeg ønsker å si opp min serviceavtale, hva skal jeg gjøre?

Send oppsigelsen til oss på en online melding, eller fax nr. +47 66 99 93 33. Vennligst oppgi i avbestillingen; avtale nr., kunde nr., og når oppsigelsen skal gjelde fra.

Hvordan aktiverer jeg min ServicePac avtale ?

Så snart du har mottatt en bekreftelse på epost må kontrakten registreres.

Hvor får jeg svar på spørsmål som ikke er berørt her ?

For generelle spørsmål om kontrakter, kontakt vårt Customer Support Team på telefon 66998415 mellom 08.30 og 16.00, mandag til fredag, hvor en av våre representanter vil hjelpe deg. Du kan også sende oss en online melding. For å kunne gi deg en best mulig service ber vi om så mye detaljer som mulig.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Kontrakter
Ordre og levering
Beholdning og vedlikehold
Fakturaer og innbetalinger

Dine forespørsler

Still, vis og spore elektroniske forespørsler.

Lær mer

Dine kontrakter on-line

Bekreft og signer dine IBM kontrakter på nettet.

Lær mer

Dine ordrer

Sanntids ordere og leveringsinformasjon, med linker til transportdetaljer.

Lær mer

Dine fakturaer

Hente, laste ned og skrive ut IBM fakturaer og kreditnotaer.

Lær mer

Dine konti

Vis total leverandørgjeld til IBM på ett sted.

Lær mer

Kontakt oss

Har du sjekket våre Ofte stilte spørsmål?

Velg type forespørsel: