Usein esitettyjä kysymyksiä

Sopimukset

Ensisijainen välilehdissä navigointi

Löydä vastaus kysymykseesi:

Miten rekisteröidyn Contracts Online -sovellukseen?

Contracts Online on sovellus, jonka avulla voit käsitellä IBM-sopimuksiasi alusta loppuun (mukaan lukien tarkistaminen, hyväksyminen ja allekirjoittaminen). Käyttäjätunnuksen anominen on kaksivaiheinen: ensin tarvitset IBM-käyttäjätunnuksen ja salasanan, jonka jälkeen tarvitset oikeuden käyttää sovellusta.

Kun olet saanut IBM-käyttäjätunnuksen ja salasanan, ole hyvä ja ota yhteyttä IBM-sopimusedustajaasi tai Myyntihallintotukiryhmäämme saadaksesi sovelluksen käyttöoikeudet.

Miten lähetän kyselyn internetin kautta?

Omat pyynnöt - sovelluksella voit tehdä, tarkastella ja hallinnoida kyselyjäsi turvatussa ympäristössä.

Tarvitset IBM-käyttäjätunnuksen ja salasanan sisäänkirjautuaksesi Omat pyynnöt -sovellukseen. Sinun profiilitietosi näkyy automaattisesti kyselyssä, sinun tarvitsee vain syöttää kyselysi tiedot ja painaa lähetä-painiketta. Saat sähköpostiisi vahvistuksen kyselystäsi.

Lisätietoja Omat pyynnöt -sovelluksesta tai ota yhteyttä IBM Myyntihallintotukeen.

Miksi tarvitsen IBM-käyttäjätunnuksen ja salasanan?

IBM-käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla voit anoa oikeuksia e-työkaluihimme, joiden avulla voit hallinnoida IBM-tietojasi. IBM-käyttäjätunnuksellasi voit rekisteröityä e-sovellustemme käyttäjäksi ja lähettää hallinnollisia pyyntöjä suojatussa ympäristössä.

Seuraavat tiedot tarvitaan IBM-käyttäjätunnuksen luomisessa:

Yllä mainittujen tietojen täsmällisyys ja oikeellisuus on tärkeää, jotta voimme myöntää oikeudet e-työkaluihimme.

Huomaathan, että kaikki tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää, jotta IBM rekisteröityminen onnistuisi.

Vahvistathan myös, että IBM voi tallentaa henkilötietosi ja käyttää niitä yhteydenottoon.

Keneen voin ottaa yhteyttä laite- ja ohjelmistosopimuksista sekä huoltosopimuksista sekä näihin liittyvissä tarjouspyynnöissä?

Laitteisiin ja ohjelmistoihin sekä huoltosopimuksiin liittyvissä yleisissä kysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä Myyntihallintotukeen, puh: 010-808390 tai +358-9-459 6010 arkisin klo 8:30-16:00.

Keneen voin ottaa yhteyttä palvelusopimuksiin liittyvissä asioissa?

Laitteisiin ja ohjelmistoihin sekä huoltosopimuksiin liittyvissä yleisissä kysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä Myyntihallintotukeen täyttämällä lomakkeen tai soittamalla numeroon 010-808390 tai +358-9-459 6010 arkisin klo 8:30-16:00.

Kuinka voin saada sopimuskopion?

Voit täyttää lomakkeen internetissä tai ottaa yhteyttä Myyntihallintotukeen, puh: 010-808390 tai +358-9-459 6010 arkisin klo 8:30-16:00.

Kuinka irtisanon ohjelmistolisenssisopimuksen?

Ohjelmistolisenssisopimusten irtisanomissäännöt vaihtelevat irtisanottavasta ohjelmistosta riippuen. Passport Advantage -lisenssisopimuksen voit peruuttaa täyttämällä lomakkeen internetissä seuraavin tiedoin:

TÄRKEÄÄ: kaikki lisenssikopiot on tuhottava irtisanomisen yhteydessä. Vahvistus lisenssikopioiden tuhoamisesta on lähetettävä sähköpostiosoitteeseen admin_support@fi.ibm.com.

Irtisanomisilmoituksen tulee olla viimeistään 30 päivää ennen toivottua sopimuksen päättymispäivää IBM:llä.

Kuinka irtisanon huoltosopimuksen?

Huoltosopimuksen irtisanominen tapahtuu kirjallisesti. Ilmoituksessa tulee olla sopimusnumero ja yhteystiedot. Irtisanomisen voi lähettää osoitteeseen:

Oy IBM Finland Ab
Myyntihallintotuki
PL 265
00101 Helsinki

sähköposti: admin_support@fi.ibm.com

Voit lähettää irtisanomisviestin myös internetin välityksellä täyttämällä lomakkeen.
Voit myös soittaa Myyntihallintotukeen, puh: 010-808390 tai +358-9-459 6010 arkisin klo 8:30-16:00.

Kuinka aktivoin ServicePac® -sopimuksen?

Sopimuksen tiedot on lähetetty Sinulle sähköpostitse. Voit aktivoida sopimuksen internetissä sähköpostissa olevin tiedoin.

Mitä jos en löydä kysymykseeni vastausta tältä sivustolta?

Myyntihallintotukiryhmämme auttaa hallinnollisiin kysymyksiin liittyvissä asioissa arkisin klo 8:30-16:00 välisenä aikana puhelinnumerossa 010-808390 tai +358-9-459 6010. Voit lähettää tiedustelun myös internetin kautta täyttämällä lomakkeen.

Autamme mielellämme

tai soita meille 01080 8390 tai +358-9-459 601
(avoinna arkisin 8:30-16:00)

Tekninen pyyntö

Usein esitettyjä kysymyksiä

Sopimukset
Tilaus ja toimitus
Konekanta ja huolto
Laskut ja maksut

Omat pyynnöt

Lähetä, tarkastele ja seuraa pyyntöjä.

Lue lisää

Omat sopimukset

Käsittele IBM-sopimuksiasi nopeasti ja turvallisesti verkossa.

Lue lisää

Omat tilaukset

Seuraa tilauksiasi ja toimituksiasi reaaliajassa.

Lue lisää

Omat laskut

Hae, tarkastele ja tulosta IBM-ostolaskusi ja hyvityslaskusi.

Lue lisää

Omat maksut

Tarkastele tiliotettasi ja yrityksesi reskontratilannetta yhdessä paikassa.

Lue lisää

Yhteydenotto

Oletko katsonut Usein esitetyt kysymykset?

Valitse pyyntösi tyyppi