Usein esitettyjä kysymyksiä

Sopimukset

Ensisijainen välilehdissä navigointi

Löydä vastaus kysymykseesi:

Miten rekisteröidyn Contracts Online -sovellukseen?

Contracts Online on sovellus, jonka avulla voit käsitellä IBM-sopimuksiasi alusta loppuun (mukaan lukien tarkistaminen, hyväksyminen ja allekirjoittaminen). Käyttäjätunnuksen anominen on kaksivaiheinen: ensin tarvitset IBM-käyttäjätunnuksen ja salasanan, jonka jälkeen tarvitset oikeuden käyttää sovellusta.

Kun olet saanut IBM-käyttäjätunnuksen ja salasanan, ole hyvä ja ota yhteyttä IBM-sopimusedustajaasi tai Myyntihallintotukiryhmäämme saadaksesi sovelluksen käyttöoikeudet.

Miten lähetän kyselyn internetin kautta?

Omat pyynnöt - sovelluksella voit tehdä, tarkastella ja hallinnoida kyselyjäsi turvatussa ympäristössä.

Tarvitset IBM-käyttäjätunnuksen ja salasanan sisäänkirjautuaksesi Omat pyynnöt -sovellukseen. Sinun profiilitietosi näkyy automaattisesti kyselyssä, sinun tarvitsee vain syöttää kyselysi tiedot ja painaa lähetä-painiketta. Saat sähköpostiisi vahvistuksen kyselystäsi.

Lisätietoja Omat pyynnöt -sovelluksesta tai ota yhteyttä IBM Myyntihallintotukeen.

Miksi tarvitsen IBM-käyttäjätunnuksen ja salasanan?

IBM-käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla voit anoa oikeuksia e-työkaluihimme, joiden avulla voit hallinnoida IBM-tietojasi. IBM-käyttäjätunnuksellasi voit rekisteröityä e-sovellustemme käyttäjäksi ja lähettää hallinnollisia pyyntöjä suojatussa ympäristössä.

Seuraavat tiedot tarvitaan IBM-käyttäjätunnuksen luomisessa:

Yllä mainittujen tietojen täsmällisyys ja oikeellisuus on tärkeää, jotta voimme myöntää oikeudet e-työkaluihimme.

Huomaathan, että kaikki tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää, jotta IBM rekisteröityminen onnistuisi.

Vahvistathan myös, että IBM voi tallentaa henkilötietosi ja käyttää niitä yhteydenottoon.

Keneen voin ottaa yhteyttä laite- ja ohjelmistosopimuksista sekä huoltosopimuksista sekä näihin liittyvissä tarjouspyynnöissä?

Laitteisiin ja ohjelmistoihin sekä huoltosopimuksiin liittyvissä yleisissä kysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä Myyntihallintotukeen, puh: 010-808390 tai +358-9-459 6010 arkisin klo 8:30-16:00.

Keneen voin ottaa yhteyttä palvelusopimuksiin liittyvissä asioissa?

Laitteisiin ja ohjelmistoihin sekä huoltosopimuksiin liittyvissä yleisissä kysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä Myyntihallintotukeen täyttämällä lomakkeen tai soittamalla numeroon 010-808390 tai +358-9-459 6010 arkisin klo 8:30-16:00.

Kuinka voin saada sopimuskopion?

Voit täyttää lomakkeen internetissä tai ottaa yhteyttä Myyntihallintotukeen, puh: 010-808390 tai +358-9-459 6010 arkisin klo 8:30-16:00.

Kuinka irtisanon ohjelmistolisenssisopimuksen?

Ohjelmistolisenssisopimusten irtisanomissäännöt vaihtelevat irtisanottavasta ohjelmistosta riippuen. Passport Advantage -lisenssisopimuksen voit peruuttaa täyttämällä lomakkeen internetissä seuraavin tiedoin:

TÄRKEÄÄ: kaikki lisenssikopiot on tuhottava irtisanomisen yhteydessä. Vahvistus lisenssikopioiden tuhoamisesta on lähetettävä sähköpostiosoitteeseen admin_support@fi.ibm.com.

Irtisanomisilmoituksen tulee olla viimeistään 30 päivää ennen toivottua sopimuksen päättymispäivää IBM:llä.

Kuinka irtisanon huoltosopimuksen?

Huoltosopimuksen irtisanominen tapahtuu kirjallisesti. Ilmoituksessa tulee olla sopimusnumero ja yhteystiedot. Irtisanomisen voi lähettää osoitteeseen:

Oy IBM Finland Ab
Myyntihallintotuki
PL 265
00101 Helsinki

sähköposti: admin_support@fi.ibm.com

Voit lähettää irtisanomisviestin myös internetin välityksellä täyttämällä lomakkeen.
Voit myös soittaa Myyntihallintotukeen, puh: 010-808390 tai +358-9-459 6010 arkisin klo 8:30-16:00.

Kuinka aktivoin ServicePac® -sopimuksen?

Sopimuksen tiedot on lähetetty Sinulle sähköpostitse. Voit aktivoida sopimuksen internetissä sähköpostissa olevin tiedoin.

Mitä jos en löydä kysymykseeni vastausta tältä sivustolta?

Myyntihallintotukiryhmämme auttaa hallinnollisiin kysymyksiin liittyvissä asioissa arkisin klo 8:30-16:00 välisenä aikana puhelinnumerossa 010-808390 tai +358-9-459 6010. Voit lähettää tiedustelun myös internetin kautta täyttämällä lomakkeen.

Autamme mielellämme

tai soita meille 01080 8390 tai
+358 (0)9 459 6010 (avoinna arkisin 8:30-16:00)

Tekninen pyyntö

Usein esitettyjä kysymyksiä

Sopimukset
Tilaus ja toimitus
Konekanta ja huolto
Laskut ja maksut

Omat pyynnöt

Lähetä, tarkastele ja seuraa pyyntöjä.

Lue lisää

Sopimuksesi verkossa

Hyväksy ja allekirjoita IBM sopimuksesi sähköisesti.

Lue lisää

Omat tilaukset

Seuraa tilauksiasi ja toimituksiasi reaaliajassa.

Lue lisää

Omat laskut

Hae, tarkastele ja tulosta IBM-ostolaskusi ja hyvityslaskusi.

Lue lisää

Omat maksut

Tarkastele tiliotettasi ja yrityksesi reskontratilannetta yhdessä paikassa.

Lue lisää

Yhteydenotto

Oletko katsonut Usein esitetyt kysymykset?

Valitse pyyntösi tyyppi

Connect with IBM Customer Support