Usein esitettyjä kysymyksiä

Sopimukset

Ensisijainen välilehdissä navigointi

Löydä vastaus kysymykseesi:

Miten rekisteröidyn Contracts Online -sovellukseen?

Tietoa vaihtoehdoista sopimustesi tarkasteluun ja täytäntöönpanoon internetissä löydät täältä.

Miksi tarvitsen IBM-käyttäjätunnuksen ja salasanan?

IBM-käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla voit rekisteröityä e-työkalujemme käyttäjäksi. Lue lisää IBM-käyttäjätunnuksen luonnista.

Seuraavat tiedot tarvitaan IBM-käyttäjätunnuksen luomiseen:

Yllä mainittujen tietojen täsmällisyys ja oikeellisuus on tärkeää verkkoasiointia varten, ja jotta voimme myöntää oikeudet e-työkaluihimme.

Huomaathan, että kaikki tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää, jotta IBM rekisteröityminen onnistuisi.

Kuten paikallisissa tietosuojasäännöksissä edellytetään, vahvistathan myös, että IBM voi tallentaa henkilötietosi myös asuinmaasi ulkopuolelle ja käyttää niitä yhteydenottoon.

Kehen voin ottaa yhteyttä laitteiden ja ohjelmistojen ylläpitosopimuksia koskevissa kysymyksissä tai tarjouspyynnöissä?

Jos sinulla on kysymyksiä laitteiston tai ohjelmiston ylläpidosta, lähetä meille tiedustelu internetin kautta täyttämällä lomake.

Keneen voin ottaa yhteyttä palvelusopimuksiin liittyvissä asioissa?

Ota yhteyttä Tekniseen Tukeemme.

Mitkä ovat ylläpitosopimukseni irtisanomisehdot?

Voit irtisanoa standardit ylläpitopalvelut laitteellesi yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla, jos laite on kuulunut ylläpidon piiriin vähintään 6 kuukautta. Epätyypillisillä ylläpitosopimuksilla voi olla irtisanomista koskevia lisäehtoja.

IBM voi purkaa ylläpitosopimuksen laitteelle ilmoittamalla tästä kirjallisesti kolme kuukautta etukäteen, jos laite on kuulunut ylläpidon piiriin vähintään yhden vuoden. Kumpikin osapuoli voi purkaa ylläpitosopimuksen, jos toinen osapuoli ei täytä velvollisuuttaan ylläpitopalveluja koskien.

Kuinka voin saada sopimuskopion?

Voit lähettää meille pyynnön internetin kautta täyttämällä lomakkeen.

Kuinka irtisanon ohjelmistolisenssisopimuksen?

Ohjelmistolisenssisopimusten irtisanomissäännöt vaihtelevat irtisanottavasta ohjelmistosta riippuen. Passport Advantage ohjelmistolisessit ovat ennaltamaksettuja, ja ne eivät vaadi irtisanomista. Sopimuksen uusiutuminen peruuntuu automaattisesti, jos laskun maksua ei ole saatu 59 päivän sisällä.

Kuukausittain uusiutuvat lisessit: Ilmoita meille irtisanomisesta ja liitä ilmoitukseesi mukaan:

Asiakasnumero
Yrityksen nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Ilmoitus irtisanomisesta

TÄRKEÄÄ: kaikki lisenssikopiot on tuhottava irtisanomisen yhteydessä. Vahvistus lisenssikopioiden tuhoamisesta on lähetettävä sähköpostiosoitteeseen admin_support@fi.ibm.com.

Irtisanomisilmoituksen tulee olla viimeistään 30 päivää ennen toivottua sopimuksen päättymispäivää IBM:llä, paitsi jos myös asennettu laitteesi on poistettu käytöstä.

Kuinka irtisanon huoltosopimuksen?

Ole hyvä ja lähetä meille pyyntö internetissä. Liitä pyyntöösi mukaan sopimusnumerosi ja yhteystietosi.

TÄRKEÄÄ: Löydät ylläpitosopimusten irtisanomisehdot täältä, ja ohjelmistolisessien irtisanomisehdot täältä.

Mitä jos en löydä kysymykseeni vastausta tältä sivustolta?

Voit lähettää meille tiedustelun internetin kautta täyttämällä lomakkeen. Jotta voimme auttaa sinua paremmin, liitä mukaan mahdollisimman paljon tietoa.

Autamme mielellämme

tai soita meille 01080 8390 tai
+358 (0)9 459 6010 (avoinna arkisin 8:30-16:00)

Tekninen tuki ja huoltokutsut

Usein esitettyjä kysymyksiä

Yleiset kysymykset
Sopimukset
Tilaus ja toimitus
Konekanta ja huolto
Laskut ja maksut

Omat pyynnöt

Lähetä, tarkastele ja seuraa pyyntöjä.

Lue lisää

Sopimuksesi verkossa

Hyväksy ja allekirjoita IBM sopimuksesi sähköisesti.

Lue lisää

Omat tilaukset

Seuraa tilauksiasi ja toimituksiasi reaaliajassa.

Lue lisää

Omat laskut

Hae, tarkastele ja tulosta IBM-ostolaskusi ja hyvityslaskusi.

Lue lisää

Omat maksut

Tarkastele tiliotettasi ja yrityksesi reskontratilannetta yhdessä paikassa.

Lue lisää

Huoltosopimukset

Katso ja tulosta asennetut laitteesi ja IBM huoltosopimuksesi.

Lue lisää

Yhteydenotto

Oletko katsonut Usein esitetyt kysymykset?

Valitse pyyntösi tyyppi

Connect with IBM Customer Support