Find dine infomationer online

Se og følg status på dine ordrer fra bestilling til ankomst, inklusiv links til informationer om speditør.
Gæsteadgang: Søg ved hjælp af kundenummer og ordrenummer eller indkøbsnummer.
Registreret adgang: Brug dit IBM ID og kodeord. Når din adgang er bekræftet, har du adgang til dine ordrer med flere rapporteringsmuligheder.

Andre funktioner

Lær mere

Sådan starter du

Kontakt os

Kender du til siden FAQs (Frequently Asked Questions)?

Vælg type af forespørgsel:




FAQ's

Frequently Asked Questions Aftaler
Ordrer og levering
Maskinpark og vedligeholdelse
Faktura og betalinger

 

Dine forespørgsler

Åben, se og følg online-forespørgsler.

Lær mere

Dine online kontrakter

Godkend og underskriv dine IBM kontrakter elektronisk.

Lær mere

Dine ordrer

Adgang til seneste information om ordre og levering, som inkluderer links til speditørdetaljer.

Lær mere

Dine fakturaer

Hent, download og print dine IBM fakturaer og kreditnotaer.

Lær mere

Dine kontoudtog

Se oversigt over alt udestående på din konto hos IBM ét sted.

Lær mere

Dit inventar og vedligeholdelse

Se og administrér dit installerede udstyr og dine vedligeholdelsesaftaler.

Lær mere