Navigering på primær fane

Find svaret på dine spørgsmål vedrørende:

Hvordan tilmelder jeg mig Contracts OnLine?

Information om dine muligheder til at se og håndtere dine kontrakter kan findes her.

Hvorfor har jeg brug for et IBM bruger ID og kodeord?

Et IBM bruger ID og kodeord giver dig adgang til vores webværktøjer. Lær mere om registrering.

Venligst udfyld nedenstående information når du registrerer dig til et IBM bruger ID:

Nøjagtighed i detaljerne er vigtig for fremtidige transaktioner og validering af adgange til e-værktøjerne.

Venligst bemærk at korrekt udfyldelse af data er nødvendig for at fuldføre IBM registeringen.

Som et lokalt krav til persondatalovgivningen bliver du bedt om at acceptere, at IBM må opbevare og bruge dine data til at kontakte dig samt, at din personlige information må videregives uden for dit opholdsland.

Hvem kan jeg kontakte for spørgsmål vedrørende hardware eller software vedligeholdelsesaftaler og relaterede prissætninger?

For generale spørgsmål om hardware eller software vedligeholdelse, venlgist send en online forespørgsel.

Hvem kan jeg kontakte for information om min support service?

Venligst kontakt vores tekniske support.

Hvordan får jeg en kopi af min aftale?

Venligst send en online forespørgsel.

Hvordan opsiger jeg min vedligeholdelsesaftale?

Venligst send en forespørgsel og inkluder dit kontrakt nummer og dine kontakt detaljer.

VIGTIGT: Du kan finde regler for opsigelse af vedligeholdelse på dit udstyr her, og her for software licenser.

Hvad er opsigelses vilkårene for vedligeholdelse dækning på mit udstyr?

Du kan opsige standard veligeholdelses aftaler for en maskine med en måneds opsigelsesvarsel hvis maskinen har været på kontrakt i minimum 6 måneder. Tilføjelser af ikke-standard vedligeholdelse kan have yderligere vilkår og betingelser for opsigelse af udstyr.

Vi kan opsige vedligeholdelse for en maskine på tre måneders skriftlig varsel, forudsat at det har været under vedligeholdelse i mindst et år. IBM eller kunden kan opsige service for nogen maskine, hvis ikke den anden opfylder sine forpligtelser vedrørende vedligeholdelse.

Hvordan opsiger jeg min software licensaftale?

Betingelser for licenseopsigelse kan variere afhængig af softwaretype. Passport Advantage Software licenser er en engangsbetaling ved køb og behøver ikke opsigelse. Automatisk fornyelse af disse kontrakter vil automatisk blive annulleret efter 59 dage hvis betalingen ikke er modtaget.

Løbende månedlige licenser: Venligst udfyld denne e-formular og inkluder følgende oplysninger:

VIGTIGT: ALLE kopier af softwaren skal destrueres ved opsigelsen og bekræftelse heraf sendes til IBM.

Opsigelsesfristen er 30 dage.