Navigering på primær fane

Find svaret på dine spørgsmål vedrørende:

Hvordan tilmelder jeg mig Contracts OnLine?

Contracts OnLine er et program som bliver brugt som en fuldstændig løsning til behandling af dine IBM kontrakter (inkl. gennemsyn, godkendelse og underskrift ). At få adgang til Contracts OnLine er en totrins proces, først skal man have et IBM bruger-ID og et kodeord, og så skal man godkendes til at bruge dette program.

Når du først har et IBM bruger-ID og et kodeord, kontakt da din IBM Kontrakt Repræsentant eller vores administrative support team for at færdiggøre dit registreringsforløb.

Hvordan åbner jeg en forespørgsel online?

Besøg e-værktøjet Mine forespørgsler, hvor du kan oprette, se og håndtere dine forespørgsler i et sikkert miljø.

Du skal bruge dit IBM bruger ID og kodeord for at komme ind på Mine forespørgsler. Ved oprettelse af en forespørgsel vil systemet automatisk hente dine generelle informationer fra dit IBM bruger ID, så du behøver blot at udfylde de oplysninger, der er specifikke for din forespørgsel og trykke "Send". Du vil modtage en besked om at forespørgslen er sendt, som bekræfter alle detaljer.

Lær mere om Mine forespørgsler eller kontakt vores Administrativ Support team for flere oplysninger.

Hvorfor har jeg brug for et IBM bruger ID og kodeord?

Et IBM bruger ID og kodeord giver dig adgang til vores webværktøjer, som kan hjælpe dig med administrationen af dine forretninger med IBM. Med dit IBM bruger ID kan du søge om adgang til diverse online-værktøjer og åbne forespørgsler i et sikkert miljø.

Venligst udfyld nedenstående information når du registrerer dig til et IBM bruger ID:

Nøjagtighed i detaljerne er vigtig for fremtidige transaktioner og validering af adgange til e-værktøjerne.

Venligst bemærk at korrekt udfyldelse af data er nødvendig for at fuldføre IBM registeringen.

Som et lokalt krav til persondatalovgivningen bliver du bedt om at acceptere, at IBM må opbevare og bruge dine data til at kontakte dig samt, at din personlige information må videregives uden for dit opholdsland.

Hvem kan jeg kontakte for spørgsmål vedrørende hardware eller software vedligeholdelsesaftaler og relaterede prissætninger?

For generelle spørgsmål om hardware eller software vedligeholdelse, venligst kontakt vores IBM Administrativ support team på telefon 7010 4523, 8.30-16.00 mandag til fredag, hvor en repræsentant vil sørge for, at din henvendelse bliver besvaret.

Hvem kan jeg kontakte for information om min support service?

Venligst opret din forespørgsel online, eller kontakt din IBM Administrativ support på telefon 7010 4523, 8.30-16.00 mandag til fredag, hvor en repræsentant vil sørge for at din henvendelse bliver besvaret.

Hvordan får jeg en kopi af min aftale?

Venligst udfyld denne e-formular, eller kontakt din IBM Administrativ support på telefon 7010 4523, 8.30-16.00 mandag til fredag for mere information.

Hvordan opsiger jeg min software licensaftale?

Betingelser for licenseopsigelse kan variere afhængig af softwaretype.

Passport Advantage Software licenser er en engangsbetaling ved køb og behøver ikke opsigelse.

Løbende månedlige licenser: Venligst udfyld denne e-formular og inkluder følgende oplysninger:

VIGTIGT: ALLE kopier af softwaren skal destrueres ved opsigelsen og bekræftelse heraf sendes til IBM via e-mail til admin_support@dk.ibm.com

Opsigelsesfristen er 30 dage.

Hvordan opsiger jeg min vedligeholdelsesaftale?

Opsigelse med angivelse af aftalenummer og kontaktdetaljer skal ske skriftligt. Opsigelsen sendes til:

IBM Danmark ApS
Administrativ support
Nymøllevej 91
2800 Kgs. Lyngby

eller via e-mail: admin_support@dk.ibm.com

Hvordan aktiverer jeg en ServicePac aftale?

Når du har modtaget din bekræftelse per e-mail, venligst registrer din aftale.