Navigering på primær fane

Med Contracts OnLine kan du revidere og underskrive aftaler/kontrakter med IBM online. Denne sikre web-applikation tillader registrerede brugere at se færdiggjorte dokumenter, og den sikrer en hurtig og overskuelig godkendelsesproces, hvilket forbedrer produktiviteten.

Få et indblik (video - EN)

Sådan virker det

Du vil modtage en e-mail, når en IBM-kontrakt er uploaded til Contracts OnLine. Log ind med dit IBM-ID og kodeord. En kontrakt kan blive revideret, godkendt og underskrevet. Når du har skrevet under, vil IBM kontrasignere, og du vil modtage en bekræftelse via e-mail. Dokumentet vil blive vandmærket med navne, datoer og brugernes tidsstempel. Overblik over kontraktforløb, bevis for underskrift og relaterede handlinger, er altid tilgængelige for autoriserede brugere.

Funktioner og fordele

Hvad mener IBM's kunder (video - EN)

Hyppige spørgsmål fra IBM's kunder

Lad os begynde

Contracts OnLine har mange andre funktioner og muligheder. Hvis du ønsker en personlig demonstration af applikationen, så er du velkommen til at kontakte os. Se under "Vi er her for at hjælpe".

FAQ's

Frequently Asked Questions General spørgsmål
Aftaler

Lær mere

Connect with IBM Customer Support