Navigatie primaire tab
Navigatie primaire tab

Vind het antwoord op uw vragen:

 


Hoe kan ik mij registeren voor Contracts OnLine ?

Contracts OnLine is een toepassing waarmee u uw IBM-contracten van begin tot eind kan verwerken (inclusief inkijken, goedkeuren en ondertekenen). Toegang krijgen tot Contracts OnLine verloopt in twee stappen; eerst moet u een IBM ID en wachtwoord aanmaken en daarna toegang verkrijgen tot Contracts OnLine.

Zodra u een IBM ID en wachtwoord heeft, kunt u contact opnemen met uw IBM contractvertegenwoordiger of ons Customer Support Team om uw aanvraag te voltooien.


Hoe kan ik online een vraag stellen ?

Bezoek de Mijn Online Aanvragen applicatie, waar u in een veilige omgeving uw verzoeken kunt opstellen, bekijken en beheren.

U heeft uw IBM User ID en wachtwoord nodig om de applicatie te kunnen gebruiken. Uw aanvraag wordt automatisch gevuld met de gegevens die u heeft verstrekt bij het registreren bij IBM. U hoeft enkel de informatie in te vullen die specifiek is voor uw aanvraag en op verzenden te drukken. U krijgt daarna een verzendbevestiging met de details van uw aanvraag.

Meer informatie over Mijn Online Aanvragen of neem contact op met onze Customer Support OnLine team.


Waarom een IBM User ID en paswoord aanvragen?

Een IBM-gebruikersnaam en wachtwoord geeft u toegang tot onze web tools die u kunnen helpen met het beheer van uw IBM-account. Met uw IBM User ID kunt u toegang vragen tot verschillende online tools, alsook aanvragen sturen in een beveiligde omgeving.

Volgende gegevens zijn nodig bij het registreren voor uw IBM gebruikersnaam:

Nauwkeurigheid en details zijn zeer belangrijk voor toekomstige online transacties en e-tools aanvragen.

Gelieve te noteren dat het niet verlenen van een van de verplichte velden voorkomt dat de gebruiker zich correct kan registreren.

Zoals vereist door de lokale regels inzake gegevensbescherming, zal U ook worden gevraagd om te bevestigen dat IBM uw persoonlijke gegevens mag opslaan en gebruiken om met u op contact op te nemen en/of uw persoonlijke gegevens buiten uw land van verblijf mag gebruiken.


Wie kan ik contacteren met vragen over hardware en/of software onderhoudscontracten?

Voor algemene vragen met betrekking tot hardware of software onderhoudscontracten kunt u het Customer Support Team contacteren op +32 (0)2 339 23 45, van maandag tot vrijdag van 8h30 tot 17h00. Een van onze medewerkers zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.


Wie kan ik contacteren met vragen over mijn diensten?

Gelieve uw aanvraag online door te sturen of het Customer Support Team te contacteren op +32 (0)2 339 23 45, van maandag tot vrijdag van 8h30 tot 17h00. Een van onze medewerkers zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.


Hoe kan ik een kopie van mijn contract bekomen?

Gelieve dit e-formulier in te vullen of het Customer Support Team te contacteren op +32 (0)2 339 23 45, van maandag tot vrijdag van 8h30 tot 17h00 voor meer informatie.


Hoe beëindig ik mijn Software licentie(s) contract?

De regels voor het beëindigen van licenties variëren afhankelijk van de software: Passport Advantage Software licenties zijn pre-paid en eenmalig te betalen en hoeven dus niet beëindigd te worden.

Terugkerende maandelijkse licenties: Gelieve dit e-formulier in te vullen met vermelding van volgende gegevens:

Belangrijk: alle kopieën van de software moeten worden vernietigd op het tijdstip van de annulering en een bevestiging hiervan dient naar IBM te worden gezonden.

U bent verplicht om de kennisgeving voor de beëindiging 30 dagen op voorhand te versturen.


Hoe stop ik mijn onderhoudscontract?

Gelieve uw aanvraag schriftelijk te versturen, met vermelding van uw contractnummer en uw contactgegevens. Deze aanvragen moeten ondertekend verzonden worden naar:

IBM België
Customer Support Online Team
Bourgetlaan 42
1130 Brussel

of verstuur uw aanvraag online, of bel het Customer Support Team op +32 (0) 2 339 23 45, van maandag tot vrijdag van 08h30 tot 17h00.


Hoe een ServicePac® contract activeren?

Eenmaal u een bevestigingsmail heeft ontvangen, gelieve dan uw contract te registreren.


Wat als mijn vraag over contracten hier niet werd beantwoord?

Het Customer Support Team zal u graag verder helpen met uw vragen, U kunt met hen contact opnemen op +32 (0) 2 339 23 45, van maandag tot vrijdag van 08h30 tot 17h00. U kan ook een online aanvraag versturen. Gelieve zoveel mogelijke informatie bij de hand te houden om ons in staat te stellen u beter te helpen.

Veelgestelde vragen

Contracten
Bestellingen en leveringen
Inventaris en onderhoud
Facturen en betalingen

 

Uw aanvragen

Open, bekijk en volg uw online aanvragen.

Meer informatie

Uw contracten online

Uw IBM contracten elektronisch goedkeuren en ondertekenen.

Meer informatie

Uw bestellingen

Real-time toegang tot bestellings- en leveringsinformatie, inclusief informatie van het transportbedrijf.

Meer informatie

Uw facturen

Ophalen, downloaden en afdrukken van uw IBM facturen.

Meer informatie

Uw rekeningoverzichten

Bekijk uw volledige rekeningoverzicht bij IBM op één plaats.

Meer informatie

Uw inventaris

Bekijk en beheer uw inventaris en onderhoudscontracten.

Meer informatie

Een vraag stellen

Heeft u de veelgestelde vragen bekeken ?

Selecteer uw type verzoek:
Connect with IBM Customer Support