Förstå hur 3000 ledande
CIOer tänker.

Ladda ner 2011 IBM Global CIO Study

Primary tab navigation

Secondary tab navigation

CIO – en sann affärspartner

CIO och CEO hand i hand. Det är den tydliga bilden som framkommer efter samtal med över 3000 CIOer i 71 länder. Aldrig tidigare har CIO:ns prioriteringar varit närmare CEO:ns. Till stor del handlar detta om att båda parter ser vikten av IT som affärsdrivare i verksamheten, vilket gör CIO:n till en sann affärspartner. I intervjuerna med CIO:er framkommer också att fokus för de närmaste fem åren till stor del kommer att vara på:

I IBMs globala CIO-studie, "The Essential CIO,", kan du läsa om dagens och morgondagens fokus och prioriteringar för CIO:er över hela världen.

Tack för ditt intresse av IBM Global CIO Study 2011. Vänligen fyll i registreringsformuläret nedan och beställ din nedladdning och / eller en pappersutskrift rapport. Om du väljer pappersform eller båda, måste du ha en fysisk postadress i fälten nedan.

Affärskontaktinformation

De fält som är markerade med en asterisk (*) krävs för att slutföra denna transaktion. Övriga fält är valfria. Vill du inte tillhandahålla den information som krävs till oss, använder du Bakåt-knappen i din webbläsare för att återgå till föregående sida. Du kan också stänga fönstret eller webbläsarsessionen som visas på sidan.

 
        
       
        

E-post: Håll dig informerad om IBM-produkter, -tjänster och övriga erbjudanden! Vill du få information via e-postmeddelanden markerar du rutan.

Övrig kommunikation: IBM, ett dotterbolag eller valda organisationer kan hålla dig informerad om IBM-relaterade produkter, tjänster och öviga erbjudanden på andra sätt än e-post, till exempel per telefon eller brev. Vill du inte att vi ska kunna använda den information du har angett här, för att hålla dig informerad på andra sätt, visar du detta i rutan.


Sekretess

Dessa data som när som helst kan återkallas av dig, får lagras av IBM eller ett dotterbolag på en internationell server och användas av IBM eller ett dotterbolag.


 

 

Klickar du på "Skicka" godtar du att IBM behandlar dina data på det sätt som har beskrivits ovan och som beskrivs i vår sekretesspolicy.

Frågor?

Har du några frågor, kontakta Katarina Humer.