IBM 2012 Global Chief
Executive Officer Study

Primary tab navigation

Secondary tab navigation

1700 VDar talar ut i 2012 IBM Global CEO Study

IBM har genomfört personliga intervjuer med över 1700 vd:ar och högsta chefer inom privat och offentlig sektor över världen, varav ett 70-tal från Norden. Det är femte gången IBM genomför undersökningen IBM CEO Study, vilket ger en unik överblick över vd:ars utmaningar, fokus och möjligheter under åtta års tid.

Årets CEO-studie ger bilden av en tydlig trend, där vd:ar över hela världen har stort fokus på att öka sin öppenhet, intensifiera sitt kundfokus och ser att vikten av teknik blivit allt större. Dessa tre trender kräver alla en radikal förändring av sättet som företag arbetar.

Tack för ditt intresse av IBM 2012 Global Chief Executive Officer Study. Vänligen fyll i registreringsformuläret nedan och beställ din nedladdning och / eller en pappersutskrift. Om du väljer pappersform eller båda, måste du ha en fysisk postadress i fälten nedan.

Affärskontaktinformation

De fält som är markerade med en asterisk (*) krävs för att slutföra denna transaktion.

 
 

E-post: Håll dig informerad om IBM-produkter, -tjänster och övriga erbjudanden! Vill du få information via e-postmeddelanden markerar du rutan.

Övrig kommunikation: IBM, ett dotterbolag eller valda organisationer kan hålla dig informerad om IBM-relaterade produkter, tjänster och öviga erbjudanden på andra sätt än e-post, till exempel per telefon eller brev. Vill du inte att vi ska kunna använda den information du har angett här, för att hålla dig informerad på andra sätt, visar du detta i rutan.


Sekretess

Dessa data som när som helst kan återkallas av dig, får lagras av IBM eller ett dotterbolag på en internationell server och användas av IBM eller ett dotterbolag.


 

 

Klickar du på "Skicka" godtar du att IBM behandlar dina data på det sätt som har beskrivits ovan och som beskrivs i vår sekretesspolicy.

Frågor?

Har du några frågor, kontakta Katarina Humer.