IBM Global Business Services

Leading Through Connections

Konsulentekspertise innen ledelse for å optimalisere ytelsen i alle deler av organisasjonen

IBM er verdens største konsulentfirma, med aktiviteter i over 170 land og med over 100 000 konsulenter. I Norge har vi konsulenter i Oslo, Hamar, Stavanger og Trondheim. Disse konsulentene betjener det norske markedet og sikrer at IBM's globale konsulentorganisasjon er tilgjengelig for norske kunder.

Det betyr at vi kan tilby ekspertise innenfor alle bransjer, samt bred forståelse av den globale forretningen. Våre Strategy&Transformation konsulenter kan bistå med å bestemme den riktige retningen for en bedrift, og gjennomføre disse endringene fra ide til praksis. Vi tilbyr våre kunder ekspertise og løsninger på tvers av forskjellige utfordringer i arbeidslivet, herav løsninger innenfor SAP og Enterprise Architecture. I tillegg er det god støtte å hente fra vår Application Management Service til vedlikehold samt oppgraderinger av eksisterende løsninger. I tillegg kan konsulenter fra Application Innovation bistå til implementering av nye løsninger som understøtter bedriftens aktiviteter.

Bloggen om en smartere verden skal være et møtested for de med foroverlente meninger og spenstige ideer som kan bidra til å forandre verden og gjøre den smartere. Vi håper at du lar deg inspirere av temaene som tas opp, og ønsker å dele dine erfaringer og synspunkter med oss. Denne bloggen skal ikke gi noe fasitsvar, men være en plattform for diskusjon.

Møt ekspertene

  • Geir Haugen

    Geir Haugen
    Country Manager GBS Norway
    +47 975 18 466


Ressurser

IBM Institute for Business Value App
Last ned den nye IBM Institute for Business Value til din Ipad eller Android-tablet. App´en inneholder IBMs seneste Thought Leadership inklusive C-Suite og Industry Insight.


En blogg for en smartere verden2012 IBM Global CEO Study
Intervjuer med over 1700 bedriftsledere fra hele verden


2011 IBM Global CMO Study
Over 1700 intervjuer med markedssjefer! Finn ut hva som opptar dagens markedssjefer


2011 IBM Global CIO Study
The Essential CIO


Karriere innen IBM Global Business Services

 


Møt IBM i sosiale medier