IBM on maailman suurin konsultointipalvelujen tarjoaja. Toimimme 170 maassa ja käytössämme on yli 100 000 konsultin osaaminen. Näin voimme varmistaa paitsi syvän toimialakohtaisen asiantuntemuksen, myös laajan näkemyksen yli liiketoiminta-alueiden ja maantieteellisten rajojen. Toimintaamme tukee perusteellinen tutkimustyö, jota toteuttaa IBM Institute for Business Value.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntemusta ja ratkaisuja monipuolisesti liiketoiminnan eri haasteisiin. Liikkeenjohdon konsultointipalvelumme auttavat määrittämään yritykselle oikean suunnan digitalisoituvalla markkinalla ja läpiviemään suuretkin muutokset aina ideasta käytäntöön saakka.

Liiketoiminnan analytiikka- ja optimointipalvelumme hyödyntävät teollisen Internetin, pilvipalveluiden ja Big Datan tarjoamia mahdollisuuksia ja varmistavat, että kasvavista informaatioresursseista löydetään oleellinen tieto yritysten käyttöön. Mobiileissa ratkaisuissamme käyttäjäkokemus ja turvallisuus ovat etusijalla. Lisäksi sovelluspalvelumme auttavat innovoimaan ja ylläpitämään liiketoimintaa tukevia sovelluksia.


Hyödynnä IBM:n liiketoiminta- ja teknologiaosaamista seuraavilla toimialoilla:

 • Elektroniikka (US)

  Autamme innovaatioiden tuottamisessa, ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luomisessa sekä globaalien toimintaprosessien optimoinnissa.

 • Pankkitoimiala (US)

  Kysyntä mobiliteetille kasvaa ja talouden säännökset muuttuvat jatkuvasti. Pankit voivat yhä lisääntyvässä määrin vastata esimerkiksi näihin haasteisiin takaamalla ympärivuorokautisen palvelun, hyödyntämällä dataa ja optimoimalla liiketoimintaprosessit. IBM voi auttaa pankkiasi järjestelmien, prosessien ja palvelujen kehittämisessä - suunnittelusta käyttöönottoon.

 • Energiatoimiala (US)

  Ratkaisumme voivat kehittää energiatoimialan mahdollisuuksia luotettavuuden parantamiseksi, lisätä tehokkuutta ja kokonaispääoman tuottoa, vähentää kustannuksia sekä hallita hajautettuja energiavaroja. Voimme optimoida ja parantaa sähköntuotannon, muuntajien ja verkon suorituskykyä samalla asiakaskokemusta kehittäen.

 • Terveydenhuolto ja sosiaalitoimi (US)

  IBM:n ratkaisut mahdollistavat toimintojen tehostamisen ja laadun parantamisen kaikilla terveydenhuollon ja sosiaalitoimen alueilla kestävämpien, henkilökohtaisempien ja potilas- sekä asiakaskeskeisempien järjestelmien luomiseksi.

 • Kemianteollisuus (US)

  IBM:n kemianteollisuuden ratkaisut voivat auttaa parantamaan tuotannon ja jalostuksen tehokkuutta sekä optimoimaan globaaleja toimintaprosesseja.

 • Vakuutustoimiala (US)

  Miten vakuutusyhtiösi voi parantaa suorituskykyä kannattavan kasvun saavuttamiseksi? IBM:n vakuutustoimialan ratkaisut, teknologia ja konsultointi voivat auttaa älykkäämpien investointien tekemisessä keskittyen asiakassuhteiden parantamiseen, toiminnan tehostamiseen ja liiketoiminnan optimointiin.

 • Kuljetus, liikenne ja matkailu (US)

  Autamme asiakaskokemuksen parantamisessa tehokkaan ja kohdennetun myynnin sekä kokonaisvaltaisten asiakaspalvelujärjestelmien avulla. IBM:n ratkaisut voivat auttaa toimintaprosessien optimoinnissa ja matkustajien turvallisuuden varmistamisessa kustannustehokkaammin.

 • Valtionhallinto (US)

  Ratkaisumme voivat auttaa parantamaan kansalaisten palveluja, rakentamaan älykkäitä liikennejärjestelmiä, lisäämään kansalaisten turvallisuutta, vahvistamaan kansallista turvallisuutta ja tehostamaan resurssien käyttöä.

 • Kuluttajatuotteet ja –palvelut (US)

  Autamme asiakasyrityksiä ymmärtämään kuluttaja-asiakkaiden odotuksia ja trendejä. Ratkaisumme tukevat pitkäaikaisten kuluttajasuhteiden rakentamista, kanavakumppaneiden välisten tehokkaiden prosessien varmistamista sekä tuoteketjun hallintaa raaka-aineesta lopputuotteeseen.

 • Vähittäiskauppa (US)

  Digitalisoituminen, sosiaalinen media ja mobiiliratkaisut ovat johtaneet muutokseen asiakkaiden käyttäytymisessä ja luoneet vaatimuksia yrityksille viestintä- ja myyntikanavien kehittämisen suhteen. IBM:n konsultointiyksikkö auttaa asiakkaita monikanavaisten palvelukonseptien suunnittelussa ja toteuttamisessa. IBM:n ratkaisut voivat auttaa vahvistamaan asiakassuhteita, kasvattamaan liiketoimintaa ja rakentamaan kilpailuetua.


IBM Finland Thought Leadership: 

Ota yhteyttä

Previous

Kimmo Joki-Korpela Petri Vuorinen Matias Karvinen Tomas Ollus Niina Levo
Next

 


Kimmo Joki-Korpela

Kimmo Joki-Korpela
GBS Country Manager Finland

 

IBM-tutkimuksia

IBM 2013 C-suite Study - Markkinointijohtajan näkökulma imageIBM 2013 C-suite Study - Markkinointijohtajan näkökulma
542 markkinointijohtajan näkemykset.

 

IBM 2013 C-suite Study - Henkilöstöjohtajan näkökulma imageIBM 2013 C-suite Study - Henkilöstöjohtajan näkökulma
Tutustu 342 henkilöstöjohtajan näkemyksiin.

 

IBM 2013 C-Suite Study - Tutustu 884 toimitusjohtajan näkemyksiin imageIBM 2013 C-Suite Study - Toimitusjohtajan näkökulma
Tutustu 884 toimitusjohtajan näkemyksiin.

 

IBM 2013 C-Suite Study - 1656 tietohallintojohtajan näkemykset imageIBM 2013 C-Suite Study - Tietohallintojohtajan näkökulma
1656 tietohallintojohtajan näkemykset.

 

IBM 2013 C-Suite Study - 576 talousjohtajan haastattelut. imageIBM 2013 C-Suite Study - Talousjohtajan näkökulma
576 talousjohtajan haastattelut.

 

IBM 2013 Global C-Suite Study - Yli 4000 C-tason johtajan haastattelut eri puolilta maailmaa imageIBM 2013 Global C-Suite Study
Yli 4000 C-tason johtajan haastattelut eri puolilta maailmaa

 

2011 IBM Global CMO Study image2011 IBM Global CMO Study
Tutustu yli 1700 markkinointijohtajan ajatuksiin!

 

2011 IBM Global CIO Study image2011 IBM Global CIO Study
“The Essential CIO”

 

2010 Global Chief Financial Officer Study image2010 Global Chief Financial Officer Study
"The New Value Integrator"