Strategy and Transformation

IBMs ”Strategy & Transformation” er den del af IBM der samler konsulenter med speciale i at kortlægge og definere virksomheder og organisationers muligheder, og hjælpe dem med at opstille en handlingsplan for fremtidig succes. Strategy and Transformations konsulenter er specialiseret inden for fem kompetenceområder:

Business & Customer Strategy konsulenter hjælper virksomheder og organisationer, med at skabe vækst ved brug af nye innovative forretningsmodeller og strategier, der bringer virksomheden tættere på kunderne, for at skabe bedre kundeforståelse og øge loyaliteten. Blandt vore serviceydelser kan nævnes:

Operations & Supply Chain konsulenter hjælper virksomheder og organisationer, med at optimere og effektivisere sine funktionsområder og forretningsprocesser specielt inden for end-to-end supply chain. Blandt vore serviceydelser kan nævnes:

Finance & Risk konsulenter hjælper virksomheder og organisationer, med at optimere og effektivisere sine strategiske finansielle funktionsområder, ved at udvikle evnen til at bygge prognoser for fremtidig udvikling, i forhold til den ønskede risikostyring, og omsætte dette til operationel virksomhedsrapportering. Blandt vore serviceydelser kan nævnes:

Organization & People konsulenter har unik kompetence, i tilrettelæggelse af virksomheders og organisationers træning og uddannelse. Endvidere råder gruppen over særlige kompetencer inden for assistance til teknologidrevet forandringer. Blandt vore serviceydelser kan nævnes:

Technology Strategy konsulenter hjælper virksomheder og organisationer, med at skabe innovation der danner grundlag for kontrolleret vækst, og samtidig sikrer optimal og effektiv udnyttelse af IT. Blandt vore serviceydelser kan nævnes:

I projekter anvendes IBMs metoder, værktøjer og egen udviklede acceleratorer, og i nødvendigt omfang inddrages IBMs internationale eksperter og erfaringer.

LÆS MERE  |  LÆS MINDRE

Global Business Services overblik

For spørgsmål kontakt

Jan Brunchmann,
Leder af Strategy & Transformation

For spørgsmål kontakt

Mette Rahlff,
Leder af Technology, Strategy & Operation