Til hovedindhold

Oracle Services

Maksimer værdien af din investering!

Mission

Det er vores mission at være den førende samarbejdspartner inden for konsulentydelser samt support og vedligehold i Norden. Det vil vi opnå ved at levere effektive applikationer og løsninger til vores eksisterende og nye kunder. Vores ydelser kan ske i fuldt samarbejde med vores kunder, andre leverandører og andre IBM services.

Fuld servicemodel

Konsulentydelser. Oracle Applications og industriløsninger. Applikationsudvikling. Middleware og DBA. Business Intelligence. Support og vedligehold.

Med afsæt i vores danske, nordiske og globale kompetencer dækker vi i IBM ydelser på tværs af hele ’Oracle stakken’ gennem det vi betegner som en “Fuld servicemodel”, Den fulde servicemodel er en fleksibel og modulær model der kan skræddersyes til netop din virksomheds behov. Dette inden for Oracle services som: Oracle Applications og industriløsninger; Applikationsudvikling; Middleware og DBA samt Business Intelligence

Vores særlige fokusområder

Læs mere om vores services, kompetencer og særlige fokusområder herunder og i vores ’flyverblade’ i kolonnen til højre. Tag også fat i vores kontaktpersoner hvis du gerne vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig i din specifikke situation.

Oracle Services fra IBM

Oracle Applications

Indenfor applikationsområdet (Oracle Applications) er vores primære fokusområder: Oracle E-Business Suite (OEBS); Siebel; Hyperion samt Fusion Applications, men vi har stadig fokus på den øvrige del af Oracles applikations portefølje.
Dette er blandt andet industriløsningerne i Oracle Industry Solutions porteføljen, der dækker over ”best of breed” løsninger inden for f.eks. Transport Management; Retail; Financial Services og Demand Management.

Gennem Oracle BI Foundation Tools og Oracle Business Intelligence Applications tilbyder Oracle en omfattende suite af værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed med at indsigt i data på tværs af kilder og genere værdi af denne indsigt gennem en mere kvalificeret beslutningsproces. Business Intelligence er en del af Oracles Middelware portefølje, men det er et område, der naturligt hører sammen med fokus på applikationer.

Projekter omfattende implementering eller opgradering af ovenstående løsninger er komplekse, og vi opnår succes ved struktureret projektledelse gennem IBM Oracle Method, der er en beriget version af Oracles anbefalede metode.

Oracle teknologi

Oracle Fusion Middleware danner rygraden i den intelligente applikationsinfrastruktur, som vi ser som fundamentet for fremtidens virksomhed. Middleware er et af de områder, hvor Oracle ekspanderer kraftigt med udvikling af eksisternede produkter og tilføjelsen af nye.
Vores mål er at udbygge vores kompetence i dette hurtigt udviklende og ekspanderende område, særligt inden for SOA og AIA samt Identity Management.

Inden for aplikationsudvikling har vi har mange års erfaring fra leverancer af både nye implementerings- og vedligeholdsprojekter. Disse projekter er gennemført i komplekse og heterogene miljøer – både teknologisk og organisatorisk. Selvom der er en trend for at vælge standardløsninger ser vi stadig et behov for applikationsudvikling, ikke mindst inden for integration mellem standardløsninger og legacy systemer.

Database Administration er en nøgle kompetence, hvor vores mobile konsulenter kan hjælpe både med korte og længerevarende assistance i Norden og globalt. Vores DBA kompetencer er stærke og brede gennem vores engagement i at supportere både løsninger baseret på applikationer såvel som specialudviklede systemer.

Vi har historisk set et behov hos vores kunder for en styrket kompetence inden for support og vedligehold af Oracle baserede systemer. Derfor har vi siden 2005 organiseret vore tekniske kompetencer i et leverancecenter, Oracle Application Delivery Center (OADC). På denne måde kan vi sikre en fuld vifte af kompetencer til alle kunder uanset størrelsen af deres engagement med os.

Global Business Services overblik

ORACLE. Diamond Partner.

For spørgsmål kontakt

Læs mere om Oracle Applications

Lær mere om dine ’business drivers’ og den værdi du kan opnå med vores services.

Læs mere om E-Business suite R12

Lær mere om en sikker vej til opgradering.

Læs mere om Oracle teknologi

Lær mere om en sikker vej til opgradering.

Important links