IBM og Oracle har siden 1986 arbejdet tæt sammen for at løse komplekse forretningsproblemer for vores kunder. IBM har demonstreret sit engagement i at hjælpe kunder med at maksimere værdien af deres Oracle investeringer.Oracle har anerkendt dette ved at give IBM status som Diamond Level partner på Oracle PartnerNetwork.

IBM Global Business Services har som en konsekvens af dette fokus på Oracle opbygget globale Oracle kompetencer, bestående af over 10.000 erfarne konsulenter, i et dedikeret forretningsområde omkring Oracle Services. I Norden drives IBM Oracle Service Line primært ud af Danmark.

IBM har i Danmark en erfaren gruppe af dedikerede Oracle konsulenter, der kan levere løsninger baseret på Oracles applikationer og teknik. Dette både i form af konsulentydelser samt support og vedligehold af din virksomheds Oracle baserede systemer.

Med IBM som samarbejdspartner får du, ud over vores dygtige nordiske konsulenter, og gennem samarbejdet med disse, adgang til IBMs globale Oracle kompetencer og dermed erfaring fra tusindvis af successfulde projekter. Om du har brug for få timers assistance, større projekter eller outsourcing af dine Oracle baserede systemer, så kan vi i IBM hjælpe dig.

Vi har historisk set et behov hos vores kunder for en styrket kompetence inden for support og vedligehold af Oracle baserede systemer. Derfor har vi siden 2005 organiseret vore tekniske kompetencer i et leverancecenter, Oracle Application Delivery Center (OADC). På denne måde kan vi sikre en fuld vifte af kompetencer til alle kunder uanset størrelsen af deres engagement med os.

Oracle services

Med afsæt i vores danske, nordiske og globale kompetencer dækker vi i IBM yedelser på tværs af hele ’Oracle stakken’ gennem det vi betegner som en ”Fuld servicemodel”.

Den fulde servicemodel er en fleksibel og modulær model der kan skræddersyes til netop din virksomheds behov.

Konsulentydelser. Oracle Applications og industriløsninger. Applikationsudvikling. Middleware and DBA. Business Intelligence. Support og vedligehold.

Konsulentydelser
Oracle Applications og industriløsninger
Applikationsudvikling
Middleware and DBA
Business Intelligence
Support og vedligehold

Oracle Applications & Industriløsninger

Applikationsudvikling

Oracle Fusion Middleware & Database administration (DBA)

Business Intelligence (BI)

Projekter omfattende implementering eller opgradering af ovenstående løsninger er komplekse, og vi opnår success ved strukturet projektledelse gennem IBM Oracle Method, der er en beriget version af Oracles anbefalede metode.

Kontakt en af vores kontaktpersoner, hvis du vil vide mere om den mange muligheder for at få en løsning, der passer til din virksomhed

Oracle Services fra IBM. Oracle Applications og industriløsninger. Oracle Fusion Applications. Oracle E-Business suite. Siebel. Hyperion for Oracle E-Business Suite og SAP. Konsulentydelser. Opgradering af Oracle E-Business Suite. Projektimplementering. Support og Vedligehold. Support. Tilpasninger og videreudvikling. Opgraderinger. DBA & Middleware. Fusion Middleware. Support og vedligehold. Opgraderinger. Performance optimering. Applikationsudvikling. Brugerflader. Integrationer. Tilpasninger og videreudvikling. Opgraderinger. Business Intelligence. BI applikations for Oracle E-Business Suite.

Oracle Services fra IBM

Oracle Applications og industriløsninger
Oracle Fusion Applications
Oracle E-Business suite
Siebel
Hyperion for Oracle E-Business Suite og SAP

Konsulentydelser
Opgradering af Oracle E-Business Suite
Projektimplementering

Support og Vedligehold
Support
Tilpasninger og videreudvikling
Opgraderinger

DBA & Middleware
Fusion Middleware
Support og vedligehold
Opgraderinger
Performance optimering

Applikationsudvikling
Brugerflader
Integrationer
Tilpasninger og videreudvikling
Opgraderinger

Business Intelligence
BI applikations for Oracle E-Business Suite

Læs mere om Oracle services

ORACLE. Diamond Partner.

Mød vores Forward Thinkers

Previous

Next


Kjeld Lau Petersen

Business Intelligence, Fusion Middleware, DBA Services og Applikationsudvikling
+45 2880 8601+45 2880 8601

 

Jesper Mortensen

Oracle Applications; Industri løsninger; Business Intelligence
+45 2880 7827+45 2880 7827

 

Andrea Cobis

Business Intelligence, Middleware, DBA services og mobile løsninger
+45 2880 7832+45 2880 7832

 

Ressourcer

 • Læs mere

  Application Management Services

 
 • F

  Pushing the frontiers: CFOernes perspektiv (2014)

 
 • E

  Reinventing the rules of engagement: CEOernes perspektiv (2013)
  Vi har spurgt over 800 CEOs i hele verden, hvad de finder vigtigst for deres virksomhed for at forblive konkurrencedygtige. Og svaret var innovation og teknonlogi.

 
 • I

  Moving from the back office to the front lines: CIOernes perspektiv (2013)
  I denne rapport har vi undersøgt hvad 1.656 IT-direktører gør for at hjælpe deres virksomheder til at blive mere “kunde-aktiverede”.

 
 • The Customer-activated Enterprise: Konklusioner fra vores globale C-suite study (2013)
  Ti år, 17 undersøgelser og 23.000 personlige samtaler har givet os omfattende indsigt i hvordan både offentlige og private ledere tænker.

 
 • IBM's globale CEO Study (2012): Ledelse gennem netværk

 
 • IBM's globale CMO Study (2011): Fra strukket til styrket

 
 • IBM's globale CIO study (2011): Den essentielle IT Direktør
  Samtaler med 3108 CIOs viser, at IT chefer kan gøre sig uundværlige ved at få IT og forretning til at gå op i en højere enhed. IT kan være med til at nå forretningsmål.

 
 • IBM's globale CFO study (2010): Værdi gennem synergi
  Flere end 1900 CFOs delte deres viden om hvordan man holder sig foran konkurrenterne ved at kombinere finansiel effektivitet med forretningsindsigt.

 
 • IBM's globale CHRO Study (2010): Udover gængse grænser
  Vores interviews med flere end 700 HR-ledere fra hele verden viste at investeringer i arbejdsstyrken er ved at ændre karakter.

 
 • IBM's globale CSCO Study (2010): En smartere Supply Chain i fremtiden
  De næsten 400 Supply Chain ledere vi talte med beskrev en vigtig udvikling indenfor en række områder herunder omkostningsminimering, synlighed, risikostyring, kundeintimitet og globalisering.