Lees verder

Conversations for a Smarter Planet. Topic 4 - Smarter Cities. Amsterdam - 16 juni 2010.

Conversations for a Smarter Planet

In een wereld waar onze omgeving onder druk staat, is het nodig dat organisaties hun impact op het milieu leren beheersen en zich realiseren dat de “groene weg” naar een slimmere wereld leidt. Leiders worden geconfronteerd met stijgende kosten voor energie, afval, water en grondstoffen, en met onzekerheid over de beschikbaarheid daarvan in de toekomst.

De risico’s van de klimaatverandering en de opwarming van de aarde zijn heel reëel. Zou het mogelijk zijn efficiëncy te stimuleren, effectiever te concurreren en sneller te reageren, door nu maatregelen te nemen op het gebied van energie, milieu en duurzaamheid? In een slimmere wereld kunnen organisaties meer doen met minder.

Ontdek hoe efficiënt uw bedrijf kan worden door nu maatregelen te nemen op gebied van duurzaamheid. Luister op 21 september naar de live uitzendingen van de vijfde Conversations for a Smarter Planet Denktank sessie van 14.30 tot 15.30 op BNR, onder leiding van Harmke Pijpers.

En kom op 3 november naar IBM in Amsterdam en discussieer mee over de uitdagingen van vandaag, met onze partners en andere organisaties.

Volg ons ook op

Related links

  • Overzicht