StudentsStudents

Welkom

Op dit moment werken wij aan het creëren van een slimmere planeet. Het integreren van systemen en technologie om de grootste uitdagingen van deze wereld het hoofd te bieden. Van klimaatverandering tot waterbehoud tot de noodzaak van een betere, meer innovatieve infrastructuur. Er is veel te doen en wij hebben mensen met ideeën nodig. Mensen zoals u.

Wij bieden 3-12 plaatsingsmogelijkheden in handel, financiën, personeelszaken, informatietechnologie, marketing en software-ontwikkeling. En een opwindend 12 weken durend zomerstageprogramma (Extreme Blue) waar u zult werken aan opvallende projecten voor onze cliënten.

Waarvoor u ook kiest, zult u de ervaring, vaardigheden en contacten opdoen die u nodig hebt om de slimste oplossingen tot leven te brengen voor de zwaarste uitdagingen. In ruil daarvoor geven wij u alles wat u nodig hebt om de door u gewenste carrière op te bouwen. Maar u maakt zelf uit hoe het zal gaan. U hebt de leiding, presenteert ideeën, neemt verantwoordelijkheden op u en kiest hoe u wilt dat het werk wordt gedaan.

Dus, waar wacht u nog op?

Apply

Apply

Find out more

IBMjobs

IBMJobs blog
Visit our blog for career insights, news and latest job opportunities.

Watch video (00:04:21) 

What's the world making today?

Champion new ideas. Model the future. Be green.

Watch video 

What is smarter analytics?

Watch video 

Welcome to the decade of smart.

Watch video 

Explore the Smarter City.

Watch the wideo (00:02:28) 

Watch the wideo (00:02:28)

What we love about working at IBM

Most attractive employers Europe. Universum 2015. IBM Position #1 by Engineering/IT Students

Most attractive employers Europe. Universum 2015. IBM Position #1 by Engineering/IT Students