GraduatesGraduates

Wat bieden wij

Bij IBM zult u ongeëvenaarde kennis en ervaring opdoen. U zult ook op de proef worden gesteld en worden gesteund om alles te bereiken wat u in uw carrière wilde bereiken.

Maar u hoeft ons niet te geloven. Toen wij een aantal van onze huidige afgestudeerden vroegen welke woorden volgens hen het werken bij IBM nauwkeurig beschreven, waren er drie duidelijke winnaars: innovatief, vriendelijk, flexibel.

International Students! Find out more here!

Salaris & voorzieningen

Ons voorzieningenpakket is zeer flexibel zodat het aangepast kan worden aan uw levensstijl en persoonlijke omstandigheden. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn bij de samenstelling van uw voorzieningenpakket – van bedrijfspensioen, tot particuliere gezondheidszorg, reisverzekering. En wij hebben zelfs een 'vakantiemarkt' waar werknemers vakantierechten kunnen kopen en verkopen.

 

Training

Om zeker te stellen dat u precies de hulp en vaardigheden krijgt die u nodig hebt, bieden wij gerichte training die een reeks mogelijkheden biedt - van een officieel begeleidingsprogramma en carrière-ontwikkeling tot steun van collega's en professionele ontwikkeling.

Wat u ook wilt weten of welke trainingsbehoeften u ook hebt, u zult een aantal van de knapste knoppen in de business kunnen raadplegen: een wereldwijd delen van hulpbronnen, ervaring en expertise die u zullen helpen bereiken wat u volgens u kunt bereiken – en misschien zelfs meer.

Er zitten 3 kernelementen in de training die u bij IBM zult ontvangen:

Skills development

Of u zich nu concentreert op business of de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden, wij hebben onze specifieke trainingsorganisatie die u zal helpen. Er zijn letterlijk honderden cursussen beschikbaar waaruit u kunt kiezen. En u hoeft niet altijd in een klaslokaal te zitten. U zult de flexibiliteit hebben uw training aan u aan te passen – met cursussen, podcasts en webcasts die gedownload kunnen worden.

Commercial exposure

Een van de meest waardevolle dingen die wij u kunnen bieden is de mogelijkheid uw kennis in praktijk te brengen in een hands-on, commerciële omgeving, of 'on the job training'. U zult op werkelijke projecten werken, met echte cliënten en reële realistische af te leveren producten. Maar maakt u zich geen zorgen, uw manager en uw mentor zullen er zijn om hun volledige steun te geven, zodat u zoveel mogelijk ervaring zult opdoen.

Certification

Om uw carrièredoelen te bereiken, dient u over de juiste technische en professionele vaardigheden, evenals de juiste accreditatie en certificatie voor uw specifieke gebied te beschikken. Wij zullen u helpen de juiste certificatie te verkrijgen.

IBM CAREERSMART

Bij IBM zijn getalenteerde mensen belangrijk. In de huidige intens concurrerende mondiale markt maken de vaardigheden en expertise van IBM-ers het werkelijke verschil - voor de onderneming, voor onze cliënten en voor de wereld. IBM wil er zeker van zijn dat u hebt wat u nodig hebt om vooraan te blijven lopen in de markt en te groeien in uw IBM-carrière.

IBM CareerSmart is verbeterd om een persoonlijk kiekje van uw carrière te verschaffen. Met de IBM CareerSmart, komen uw persoonlijke doelen en persoonlijke informatie samen om u te helpen uw ontwikkeling te PLANNEN, de vaardigheden en ervaring die u nodig hebt te VERKRIJGEN en uw vorderingen te VOLGEN -- zowel op de korte als de lange termijn. IBM CareerSmart importeert nu gegevens van belangrijke carrière-ontwikkelingstoepassingen zodat alle relevante informatie op één plaats te zien zal zijn.

 

Life @ IBM

 

Het is niet allemaal werk...

Er komen elk jaar nieuwe studenten en afgestudeerden bij zodat, hoewel IBM een enorme organisatie is, u onmiddellijk deel gaat uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemden.

U komt in een vriendelijke omgeving met getalenteerde collega's te werken. En met het oog op de omvang en schaal van onze onderneming zult u een enorme verscheidenheid in de werkzaamheden waarbij u betrokken raakt ondervinden en zult u werken met diverse cliënten bij verschillende ondernemingen.

Welke carrière u ook kiest bij IBM, wij kunnen u een ongelofelijke ervaring, training van wereldklasse, innovatieve technologie, een fantastisch sociaal netwerk, de mogelijkheid om met de knapste koppen in de industrie te werken en kennis op expertniveau te ontwikkelen bieden – bij één van de meest succesvolle ondernemingen in de geschiedenis.