GraduatesGraduates

Mogelijkheden

 

Er zijn veel verschillende functies die u bij IBM kunt vervullen, u hoeft alleen maar uit te zoeken welke baan de juiste is voor u. Wij zullen u niet vastpinnen op basis van uw graad. In feite zullen wij u steunen en aanmoedigen verschillende dingen te proberen tot u uw ideale loopbaanpad hebt gevonden.

U zult wat tijd nodig hebben om na te denken over wat u interesseert, waar uw vaardigheden liggen en deze in overeenstemming te brengen met de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Als u denkt dat wij alleen mogelijkheden hebben in IT, vergist u zich. Wij hebben een aantal verschillende rollen waarbij u betrokken kunt zijn, een weergave van de enorme reikwijdte van ons totale service-aanbod. Binnen deze rollen zou u van project naar project kunnen gaan, werken met een verscheidenheid aan klanten en misschien zelfs in verschillende steden of landen.

Apply

“Bekijk de functiemogelijkheden voor getalenteerde afgestudeerden op onze job portal nader (en solliciteer daar het u de mogelijkheid zou geven te worden geselecteerd voor ons toekomstige programma voor jonge afgestudeerden”

International Students! Find out more here!