Graduates


Graduates

Start met het opbouwen van de carrière die u wilt.

De manier waarop de wereld in elkaar steekt verandert. Onze planeet begint slimmer te worden, en nu is het tijd om de verandering te stimuleren. En dat is precies wat wij doen bij IBM. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die beschikken over de vaardigheden, creativiteit en passie om ons te helpen een aantal van de grootste problemen van deze wereld aan te pakken – en om een aantal van de meest dankbare oplossingen ter wereld te leveren. De beste en meest intelligente afgestudeerden van alle achtergronden en afstudeerrichtingen. Kunt u ons bieden wat wij nodig hebben?


Connect with us

Watch video

Champion new ideas. Model the future. Be green.

Watch video

What is smarter analytics?

Watch video

Welcome to the decade of smart.

Watch video

Explore the Smarter City.

Watch video

The future of consulting.

Ons programma voor afgestudeerden zal u alles bieden wat u nodig hebt om het door u gewenste soort carrière te bouwen. Maar u maakt zelf uit hoe het zal gaan. U hebt de leiding, presenteert uw ideeën, neemt verantwoordelijkheden op u en kiest hoe u wilt dat het werk wordt gedaan.

In ruil daarvoor bieden wij u bekroonde op maat gemaakte training waarmee wij ervoor zorgen dat u over de persoonlijke, business en technische vaardigheden beschikt om uw carrière daarheen te voeren waarheen u wilt gaan.

Kom bij ons werken. Laten wij een slimmere planeet bouwen.

Find out more

IBM Jobs

IBMJobs blog
Visit our blog for career insights, news and latest job opportunities.