Experienced Professionals

Experienced Professionals

Wat bieden wij

Werken bij IBM betreft niet alleen uw dagelijkse bezigheden. Wanneer wij u in dienst nemen, hebben wij uw beroepsleven op de lange termijn in gedachten.

Wij moedigen u aan uw passie te volgen – door het leren van nieuwe vaardigheden, het werken in verschillende disciplines of nieuwe uitdagingen aan te gaan. Alles is mogelijk met onze bekroonde, specifieke professionele ontwikkeling en leiderschapstraining. In feite maakt elke werknemer van IBM gebruik van gemiddeld meer dan 60 uur training per jaar.

Kortom, wij zijn van mening dat bij mondiale innovatie niet alleen een groot aantal verschillende werknemers nodig is, maar ook de juiste initiatieven met betrekking tot werk/leven die hen kracht zullen geven en ervoor zullen zorgen dat zij bij ons willen blijven. Daarom geeft IBM u de mogelijkheid uw werkdag, en uw leven, in te richten in overeenstemming met uw stijl en behoeften.

Search for jobs at IBM

Find out more

IBMjobs

IBMJobs blog
Visit our blog for career insights, news and latest job opportunities.

Belangrijkste voordelen


  • Flexibele uren

    Wij concentreren ons op prestaties, niet uren en op onze mensen, niet projecten. De mogelijkheid om op sommige dagen meer uren te werken, minder uren op andere; de mogelijkheid om thuis te werken of op een IBM-locatie dichter bij uw huis, betekent dat u de eisen van uw werk beter in evenwicht kunt brengen met uw belangen en privéleven.

  • Vakantie

    U zult recht hebben op 25 vakantiedagen per jaar.

  • Vergoeding

    Verkoop- en bonusplancommissies, beloningen en andere vormen van inkomsten bieden u allemaal de mogelijkheid uw basissalaris aan te vullen. Dus, wanneer onze zaken de verwachtingen overschrijden en u op het hoogste niveau presteert, zult u de mogelijkheid hebben één van de best betaalden in de branche te worden.