Experienced Professionals

Experienced Professionals

Functiemogelijkheden

In een onderneming die zo groot is als de onze, wordt een grote verscheidenheid aan functies aangeboden. Wij hebben mogelijkheden voor experts op alle mogelijke gebieden, van Consulting & Services, Sales of Software Development tot IT & Telecoms. Het betekent dat waar uw eigen talenten ook liggen, u er een plek voor zult vinden waar u ze kunt inzetten. Bovendien zult u een plek vinden waar zij zich nog verder kunnen ontwikkelen. In een onderneming die zo groot is als de onze, wordt een grote verscheidenheid aan functies aangeboden. Wij hebben mogelijkheden voor experts op alle mogelijke gebieden, van Consulting & Services, Sales of Software Development tot IT & Telecoms. Het betekent dat waar uw eigen talenten ook liggen, u er een plek voor zult vinden waar u ze kunt inzetten. Bovendien zult u een plek vinden waar zij nog verder kunnen worden ontwikkelen.

Ontdek meer over de geboden individuele gebieden en bekijk welk voor u het juiste is.

Search for jobs at IBM

Find out more

IBMjobs

IBMJobs blog
Visit our blog for career insights, news and latest job opportunities.

Consulting & Services

Wij zijn van mening dat het voorstellingsvermogen en inzicht van onze consultants de wereld om ons heen constant en duidelijk kunnen verbeteren. In dienst van IBM zult u samen met een aantal van de meest creatieve, vooraanstaande organisaties werken aan een grote verscheidenheid aan projecten.

In zijn algemeenheid werken onze consultants binnen diverse verschillende servicelijnen, die worden gedefinieerd door de services die wij onze cliënten leveren en de industrieën waarin wij ons bewegen.

Meer informatie.

IT & Telecomms

Complexe, grootschalige, baanbrekende oplossingen zijn niets zonder de expertise waardoor zij ook zullen werken. Dit is wat onze professionals op het gebied van IT & Telecoms leveren, van ontwerp tot implementatie en onderhoud. IT-specialisten worden in elke IBM-onderneming overal ter wereld ingezet.

Sales

IBM staat overal ter wereld bekend om zijn innovaties en technologie – maar onze reputatie is gevestigd op wat wij ermee doen. Wij werken met ondernemingen over de hele wereld om een aantal van de grootste problemen van deze wereld op te lossen – dit is waarschijnlijk de reden dat ons verkooppersoneel internationaal zo'n uitstekende reputatie heeft. Onze verkoopprofessionals verkopen niet alleen producten, zij bieden in feite oplossingen.

Software Development

Wij overdrijven niet als wij zeggen dat onze Software Group (SWG) een van de meest bewonderde en innovatieve softwaremakers ter wereld is. In laboratoria over de hele wereld werken onze ontwikkelaars aan oplossingen die ervoor zullen zorgen dat de miljoenen mensen die reeds IBM-software gebruiken profijt hebben van snelle, betrouwbare, gebruiksvriendelijke platforms. Terwijl anderen vasthouden aan de eigen modellen van gisteren, kijken wij naar morgen.