About IBMAbout IBM

Waarom werken bij IBM?

Waarom IBM? Hieronder een paar voorbeelden om je een idee te geven:

Wees innovatief:

Of je nu net van de universiteit komt of een ervaren professional bent, IBM is "the place to be". Bij ons kun je je deskundigheid verder uitbouwen, kennis maximaal benutten en jezelf opnieuw uitvinden.

Wij zijn 's werelds grootste IT- en consultancybedrijf. Er zijn mogelijkheden in overvloed. Bouw werkervaring op terwijl u aan de meest urgente maatschappelijke kwesties werkt. Van energieproductie tot klimaatverandering (US)), fileproblematiek, gezondheidszorg en alles wat daar tussenin ligt.

Kom bij ons werken nu onze industrie een nieuw tijdperk betreedt en maak de wereld een beetje slimmer (US).

Werk met de beste en de slimste

Werk samen met gelijkgstemden in een omgeving waarin verschillen tussen mensen volledig worden geaccepteerd (US) en waarin je inspanningen gewaardeerd worden. Versterk uw deskundigheid en leer van de inzichten van andere IBM-ers (US) Onder hen bevinden zich meerdere Nobelprijswinnaars, ontvangers van de Turing Award, verkoopgoeroes en bekroonde consultants, softwarespecialisten en branche-experts. Bouw een gevarieerd en gerespecteerd netwerk op van collega's over de hele wereld – relaties waar je je carrière lang van kunt profiteren.

Bouw aan je gedroomde carrière

Wat is jouw passie? Doe nieuwe vaardigheden op, werk in verschillende disciplines of ga nieuwe uitdagingen aan. Het is allemaal mogelijk met onze bekroonde, op maat gemaakte professionele ontwikkelings- en leiderschapstraining.

We zijn van mening dat er voor wereldwijde innovatie een gevarieerd werknemersbestand nodig is, ondersteund door aantrekkelijke programma's voor het combineren van werk- en privéleven. Zo blijven die gewaardeerde werknemers lang behouden voor ons bedrijf. IBM geeft u de vrijheid uw eigen werkdag en uw eigen leven in te richten, geheel volgens uw eigen unieke stijl en behoeften.

Werken voor een bedrijf waar je trots op kunt zijn

Sinds de oprichting bijna een eeuw geleden heeft IBM zichzelf niet alleen op de kaart gezet dankzij zijn leiders, producten, technieken en diensten - maar ook dankzij zijn fundamentele waarden. IBM’s waarden (US) fungeren als het fundament van onze cultuur en ons merk; ze garanderen dat we innovaties afleveren die ertoe doen, voor ons bedrijf en voor de wereld.

We wijzen niet alleen de weg waar het gaat om het ontwikkelen van ‘groene technologie’ (US), maar lopen voorop als het gaat om verantwoord ondernemen (US) - en goed burgerschap. Onze werknemers hebben inmiddels meer dan acht miljoen uur werk verricht voor ons bekroonde vrijwilligersprogramma Corporate Service Corps (US).

 

Connect with us

Find out more

IBM Jobs

IBMJobs blog
Visit our blog for career insights, news and latest job opportunities.