Welkom

Met klanten in meer dan 170 landen is IBM 's werelds grootste werkgever op het gebied van technologie en consultancy. In het nieuwe tijdperk van Cognitive Business ondergaan complete sectoren een volledige metamorfose. IBM levert daaraan een bijdrage door expertise aan te bieden op het gebied van Cloud, Analytics, Security, Mobile en het Internet of Things. Alles verandert: Hoe we dingen maken. Hoe we samenwerken. Hoe we analyseren. Hoe we contacten onderhouden. IBM is een toonaangevende speler in deze mondiale transformatie. Er is dus geen betere plek om uw carrière te starten, of om hem een nieuwe impuls te geven.

De gezondheidszorg hervormen. De shopping experience van retailklanten verbeteren. Verkeer uit de file houden. En zelfs de beleving van supporters in stadions overal ter wereld verbeteren. Dat soort dingen doen IBM'ers.

Kom bij ons werken en ga deel uitmaken van een gevarieerd, wereldwijd team van denkers en doeners. Werk samen met bijzondere, scherpe en fantasierijke mensen in een omgeving waarin creativiteit en zelfstandigheid worden toegejuicht. 

Kom bij IBM. Maak het verschil.

Hervorming van de gezondheidszorg en verbetering van de shopping experience van klanten. Op dat soort gebieden werken IBM'ers. Ons werk en onze mensen zijn op tal van interessante plekken te vinden. Wiskundigen, programmeurs en web designers stimuleren de creativiteit in de keuken (Watson!). Of ze voorkómen dat we in de file komen te staan. Ze verbeteren zelfs de beleving van supporters in stadions overal ter wereld. Met dat soort dingen houden we ons al meer dan honderd jaar bezig.

Apple. Twitter. Facebook. Hootsuite. Box. Het zijn slechts enkele van de mondiale partners die met IBM samenwerken. Bij het ontwikkelen van krachtige mobiele apps. En bij het ondersteunen van bedrijven om slimmere beslissingen te nemen dankzij data analytics en cloud technologie. Kom bij ons werken en ga deel uitmaken van een gevarieerd, wereldwijd team van denkers en doeners. Mensen die het verschil willen maken.

Die hun deskundigheid steeds verder ontwikkelen. En die samenwerken met een aantal van de grootste technici en business professionals ter wereld.

Begin aan uw journey


Maak kennis met IBM

Bezoek deze pagina en kom meer te weten over wat we bij IBM doen

Starters

Kom meer te weten over de mogelijkheden die IBM starters te bieden heeft

Ervaren professionals

Kom meer te weten over de mogelijkheden die IBM ervaren professionals te bieden heeft


Welkom in het cognitieve tijdperk

We staan op de drempel van een nieuw tijdperk, zowel in zakelijk als technologisch opzicht.

Door zijn expertise op het gebied van Cloud, Analytics, Security, Mobile, Social en het Internet of Things in stelling te brengen, draagt IBM zijn steentje bij aan de metamorfose van complete sectoren. Alles verandert: Hoe we dingen maken. Hoe we samenwerken. Hoe we analyseren. Hoe we contacten onderhouden. En IBM is een van de trendsetters in deze wereldwijde transformatie.

Technisch talent en carrières bij IBM


Het ongeëvenaarde technisch leiderschap van IBM is te danken aan het briljante talent van een groep IBM’ers met een vlijmscherpe focus op innovatie en een voortdurende drive om enkele van de meest complexe wereldproblemen op te lossen. Lees even verder om meer te weten te komen over de high-tech cultuur en de inspirerende, boeiende en innovatieve projecten waar IBM’ers bij betrokken zijn.


Werken bij IBM

What do you think when you hear IBM?

A Day in the Life with IBM

Watson Everywhere